2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی که ازدواج کردین بیاین

278 بازدید | 28 پست

بعد از عقد و محرمیت که همسرتون شما رو بدون حجاب دید علاقه و اشتیاقش بیشتر شد؟ یا اینکه به قول معروف میگن خرشون که از پل بگذره ... 

برای شما چجوری بود؟ 

من باحجال نبودم بعد ازدواج شدم 

بستگی به طرف مقابلت داره همه چی بعضیا یه تصور دیگه دارن بعد دیدن خراب میشه انگارتصورشوو

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باحجال نبودم بعد ازدواج شدم بستگی به طرف مقابلت داره همه چی بعضیا یه تصور دیگه دارن بعد دیدن خراب ...

آخه من حجاب کامل دارم، قیافه ام بدون حجاب خیلی از نظر خودم متفاوت تره حس میکنم اگر نامزدم بعد عقد خیلی هیجان زده نشه دلخور میشم 😂

آخه من حجاب کامل دارم، قیافه ام بدون حجاب خیلی از نظر خودم متفاوت تره حس میکنم اگر نامزدم بعد عقد خی ...

یعنی بهتره؟ بازم بستگی به شوهرت داره چجوری تو چشمش بیایی

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بیشتر ببینید
آخه من حجاب کامل دارم، قیافه ام بدون حجاب خیلی از نظر خودم متفاوت تره حس میکنم اگر نامزدم بعد عقد خی ...

نگران نباش بعد عقد هیجانشو نشونت میده و میبینی ذوقشو

سلامتی و خوشبختی دخترم

شما سوالت درمورد موضوع حجابه یا علاقع طرف

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید
یعنی بهتره؟ بازم بستگی به شوهرت داره چجوری تو چشمش بیایی

آره چرا بهتر نباشه؟ همه بدون حجابشون زیباتره، پوستم هم روشنه، اصلا همون پوشوندن مو کلی از زیبایی ادمو میگیره. ولی من حس میکنم نامزدم اصلا به این چیزا اهمیت نمیده، یعنی اینا براش خیلی عادین 

آره چرا بهتر نباشه؟ همه بدون حجابشون زیباتره، پوستم هم روشنه، اصلا همون پوشوندن مو کلی از زیبایی ادم ...

بعضی خانومی محجبه من دیدم بدون روسری خیلی بد بودن ولی به قول توموی تو قیافه تاثیر داره ایشالا خوشبخت باشید تاحالا ندیدتت؟ عقدی؟ 

بیشتر ببینید