2777
2789
عنوان

بیایین بگین شما بودین چی میگفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 64 پست

[QUOTE=381513328]واقعا با هم اینجوری رفتار میکنید ؟!؟.  من باورم نمیشه[/QUOTE

ایکاش منم جرأت اینجور جواب دادن رو داشتم در اون صورت روزی ی پاکت داروی اعصاب نمی‌خوردم و انواع و اقسام مریضی نداشتم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان عزاداری یه ذره بی اعصاب شدی ولی دلیل نداره انقدر تلخ و تند جواب بقیه رو بدی . کاملا واضحه که جاریت به یه دلیلی نمیخواسته برای بچه اش لاک بزنه و بهانه اورده که بچه شما چون میخواد بره عروسی لاک زده ‌ . اگر بچه شما بجه هست و متوجه شرایط نیست بچه اونم بچه هست . من که هر وقت توی این جور شرایطی باشم با مادر بچه همراهی میکنم هر چند مخالف دروغ گفتن به بچه هستم ولی اگر مادرش این جور مصلحت میدونه من خرابش نمیکنم . ضمنا اون جوابی که به بچه دادی خودش اشتباه بزرگیه بچه ها همه چیو باور میکنن همین جملات ساده میتونه تا مدتها ذهنشونو درگیر کنه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

چقدرم فرهنگ ماها بده ک تا چهلم هیچ نظافتی نکنیم

بخدا یکی از دوستای مامانم فوت شد اول ک برای خاک سپاری همه آرایش کرده مرتب و تمیز فقط مشکی برشون بود بعدم موقع ناهار داخل یه سالن میز و صندلی گذاشته بودن وقتی وارد اون سالنه میشدن انگار از آرایشگاه اومده بودن بیرون، اما فامیل های ما یکی داخل مراسم عزاشون عطر بزنه دعوا میشه😏

ن اشتباه فهمیدی بچش لاک داشت

دوباره هم خوندمش عزیزم .برداشت من هنوز همونه . جاریت داشته برای بچه اش بهانه میاورده . شاید اون بچه یه ایرادی گرفته مثلا گفته من اون رنگ میخوام یا دوباره رنگشو برام عوض کن ...

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان عزاداری یه ذره بی اعصاب شدی ولی دلیل نداره انقدر تلخ و تند جواب بقیه رو بدی . کاملا واضحه که جا ...

نمیدانم گیر جاری عفریته افتادی یا نه. من کاملاً دوستمون و درک میکنم. گرچه خودم هرگز جرآت جواب دادن به جاری و نداشتم و نتیجش بیماریهای جسمی و روحی فراوانه