2777
2789
عنوان

اونهایی کهای وی اف کردن سوال دارم

102 بازدید | 13 پست

دکتر به من اسوزن عضلانی و سوزن دور ناف داده.امپولها باید تا چهار روز تزریق بشه  .یادم رفته سوزن‌های دور ناف باید هرروز همزمان با عضلانیها تزریق بشه یا فقط یه مرتبه کافیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اسم امپولات چیه؟

اگه انتقال دادی که درو ناف هپارینه .اما اگه برای پانچکر میزنی سینال افه احتمالا. که من صبح و شب میزدم.اگه عظلانیت پروژسترونه که ساعتش به دور نافهات ربطی نداره

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

مگه یادشونه من کی هستم ایقد شلوغه

نترس یادشون نمیره چون پروندت اونجاست از رو پروندت توضیح میدن منم دفعه اول همش زنگ میزدم راهنمایی میکردن اما الان دیکه اوستا شدم

من تورچَم قیدمَتّی تاریخیم وار.ستارخان.باقرخان.بابَچیم وار...

عضلانیه میدونم فقط دور نافی یادم رفته که همزمان با عضلانی بزنم یا فقط یک روز

عزیزم زنگ بزن حتما حتما بپرس چون برای تخمک کشی یا حتی انتقال تایم تزریق آمپول مهم فردا به مشکل می خوری دکترم منو روانی کرد آنقدرمیگفت سر ساعت بزن من سوزن فرو میکردم منتظر زنگ گوشی می موندم حالا شما دوتا آمپول داری که احتمال دوتا سوم برای تقویت تخمک که یکی اکثر ساعت ده صبح اون عضلانی رو هم ساعت چهار بعدازظهر 

عضلانیه میدونم فقط دور نافی یادم رفته که همزمان با عضلانی بزنم یا فقط یک روز

یعنی چی یک روز؟؟؟ 

دورنافی هم باید، هر روز یکبار، تو زمان های مشخص

تزریق بشه...  دیگه دکترت مگه نگفته هر آمپول رو تا چند روز ادامه بدی؟