2777
2789
عنوان

بم پیشنهاد داده

331 بازدید | 31 پست

بچه ها توروخدا گزارش نزنید فقط راهنماییم کنید 

من پنج ساله با ی پسری تو رابطم و هنوز رسمی نکرده رابطه رو چون شرایط مالی خوبی نداره یعنی کلا خوب نیس، بعد درخاست رابطه ج ن سی از معذرت میخام عقب رو کرده و میگه تو زنمی و باید نیازمو برطرف کنی گفتم بیا نامزدم کن بعد گفت ن تو اعتماد نداری من می‌گیرمت،من چکار کنم، میگه رفیقم یه ساله با یکیه رابطه داشتن اونوقت تو نه

سلام دیشب هم اینو زدی .

آدم خودش عقل داره 

این دوره ازدواج میکنن ول میکنن میرن بعد میخوای قبل عقد به پات وایسه 

عمرا یک درصد وایسه

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خریت نکنی رابطه داشته باشیااااا این به محض اینکه باهات رابطه برقرار کرد ولت میکنه

بهش بگو من تا همه چی رسمی نشه باهات رابطه برقرار نمیکنم 

رابطه دوستت و پارتنرش با ما فرق میکنه شاید اونا معیارای دیگه ای دارن لطف کن و تا قبل از رسمی شدن رابطه ما ازم درخواست این چیزا رو نکن

وای اصلا قبول نکنی هااا 

خیلی خطرناکه باعت غیرارادی شدن مدفوع میشه😖 و صدتا خطر دیگه 

بگو اعتماد دارم ولی خطرناکه من ریسکشو نمی پذیرم این همه صبر کردی بقیشم صبر کن دوستتم با ادم خرب پیدا کرده بوده

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸