2777
2789
عنوان

لطفا ی لحظه بیاید

71 بازدید | 4 پست

من دیروز همچی خوردم فکر میکنم که مسموم شدم از دیشب معده درد و دل درد شدید دارم که بنظر خودم با ماست سون اینجور شدم چون تاریخم نداشت روی جلدش

دیشب تا خود صبح تو خواب گریه میکردم از درد

پاشدم کیسه اب گرم گذاشتم گفتم الان دردش بهتر میشه ولی نشد بیدار که شدم گلاب به روتون استفراغ شدید داشتم مامانم میگه دیگه خوب شدی ولی خودم میترسم اخه قراره با پارتنرم بریم بیرون بنظرتون بازم حالم بد میشه؟ برم نرم؟ 🥲

اگه نرم یک ماه نمیتونم ببینمش میخواد بره مسافرت

یه نصف استکان آبایمو بخور اگر باز بالا نیاوردیدو دل درد و پیچش دلت تموم شده بود برو پارتنر رو دریاب

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه زخم معده دارم واسم خوب نیس🥲😭بنظرت چیکار کنم🥲

شربت آبلیمو بخور 

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم