2777
2789
کمبود کلسیم می گیری

شیر و ماست و کشک خیلی میخورم . حواسم هست هرسال هم ازمایش میدم مشکلی ندارم . میگم که عادت کردم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زیاد دارم بیشتر شبا کنترل از دستم خارج میشه ولی مصرف قند رو خیلی کم کردم احساس میکنم یکم سایز کم ...

من عاشق شیرینی هستم. هرچی ک شیرینه

غذا کم میخورم ولی هی شکلات میخورم..‌اصلا نمیتونم دیگه رژیم بگیرم. گاهی ورزش میکنم ولی فایده نداره

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بیشتر ببینید

اصولا نمیخورم اگه قصد خوردن داشته باشیم

یا حلیم یا کله پاچه یا املت

یا بربری تازه با خامه عسل و پنیر اینا

چی بشه پیش بیاد چون دیر بیدار میشیم ب صبحانه نمیرسیم

اون تایماییم ک میخوریم برا اونه ک شب نخوابیدیم صبحانه میخوریم بعد میخوابیم

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
چه عالی. پنیر و گوجه و خیار و گردو از همه سالمتره

راستی چای که پای ثابته اما بعضی وقتا خصوصا توی فصل سرما شیر گرم میخوریم یا مثلا آب پرتقال طبیعی برای جلوگیری از سرماخوردگی خیلی خوبه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
کله پاچه خوبه ولی خیلی سنگینه

کله پاچه بخوری کل اون روز گرسنه نمیشی 😂

من یه بار تو عمرم خوردم با اینکه خیلی کم خوردم اصلا تا فردا صبحش غذا نخوردم

ولی منم عاشق حلیمم برای صبحانه اگر داغ باشه خیییلی میچسبه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>