2777
2789
عنوان

ی عده مرد هول باعث میشن زنی ک درحد املته خودشو چلوکباب ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 40 پست
یعنی بخاطر هول بودن مرد ها سکینه سبزی پاک کن توی کوچه هم احساس می‌کنه کایلی جنر هست چونکه فکر می‌کنه ...

حالا اونم یه خریه در حد خریت مرده‌ . ادم بخاطر شأن خودش خیلی کارها نمیکنه و رابطه نمیگیره، نه بخاطر اینکه سکینه سبزی پاک کنه. در ضمن پاک بودن و نجابت همون سکینه سبزی پاک کن گاهی از هزار تا جنر و حنیفر بالاتره. اون چیزی که به انسانیت یک نفر ارزش میده ذات پاک و سالمش هست نه جایگاه اجتماعی اون فرد چه مرد و چه زن

جالبه دوتا آقا هم اومدن تو تاپیک دارن برای هم توضیح میدن 😂😂

خودشون رو زدن به نفهمی .تو تاپیکایی که زنا از هرزگی مرداشاکین معمولا یکی دوتا مردک خل و چل هم میان نمایش میرن که درباره چی حرف میزنی ینی چی ؟ مگه همچین مردایی هم هستن ؟ خودشیرینی میکنن .یبار یکیشون ابراز همدردی کرده بود با اتستارتر زن که از دست مردای سایت که درخواست میدن شاکی بودن میگفت برات گزارششون زدم بعد صدای استارتر درومد که مردک توواسه چی  همین الان درخواست دوستی دادی !😅

لایک نکنید .توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون کلا دخترهای موردنظر از نظر اخلاقی ،خودشون دریده و دارای اعتماد به نفس بالایی هستن واسه همینه که کوتاه نمیان و هرجور مردی رو میتونن تو مشتشون بگیرن

برعکس اون دخترایی که محجوب و صاف و تمیزن اصلا بلد نیستن و کلا توسری خور هستن نمونه ش خود من ،چهل و شش سالمه همیشه هم مجرد بودم و خواهم بود.زمان جوونی م انقدر بابت چیزهای الکی از پدر مادرم و مادربزرگم کتک خوردم که نگو .یادمه اون وقتها ماتیک قرمز میزدم میرفتم دانشگاه میومدم خونه انقدرررررر حرفهای زشت بهم میزد مادر و مادربزرگم که هنوز یادشون میوفتم گریه م میگیره ولی همکلاسیهایی که اون وقتها میرفتن مهمونی و مسافرت با پسرای دانشگاه،الان همه شون پولدارن و واقعا مثل ملکه ها زندگی میکنن 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 
خودشون رو زدن به نفهمی .تو تاپیکایی که زنا از هرزگی مرداشاکین معمولا یکی دوتا مردک خل و چل هم میان ن ...

منم اصلا نمیتونم درک کنم حرفای زنونه به چه درد اینا میخوره 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی نی سایتی بودن بعضی از اقایون یه طرف این سطح از آی کیو و گیرایی عالی هم خودش یه طرف، ماشالا هزار ماشالا اقایون روز به روز داره اپشناشون فوق العاده‌تر میشه

مشکل اینه که بعضی مردا هر آشغالی رو هوس می کنن وبه خودشون حق میدن که هر گ...بخورن و به چشم خودشون چیو چی ببینن....چون قدرت تشخیص ندارن هم ب خودشون گند میزنن هم خانوادشون

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
گشنم شد. کوبیده میخوام

🤣🤣🤣

این سومین کاربری من هستش  دوبار رو توسط آدمای مریض و به خاطر اینکه مطالب در خصوص زندگی و دغدغه هاش گذاشتم گزارش زدن و تعلیق شدم من از سال ۱۴۰۰ عضو نی نی سایتم