2777
2789
عنوان

بچه ها برا بیس نفر چقدر سیب زمینی بخرم سرخ کنم😐❗️😭

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 38 پست
سلام من همیشه شما تو ذهنم هستید فکر اینکه چی شدید و زندگیتون به کجا رسید محاله بیام اینجا و فکر شما ...

سلام مهربون

عزیزم🥺ببخش باعث شدم انقدر فکرت دگیر بشه

چی بگم 

زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم 

من به خاطر پسرم و آرامش خودم و خودش خیییییلی کوتاه اومدم و همه چیز رو به خدا واگذار کردم 

یکی از اسم های خدا جبّار به معنای جبران کننده🥺

مطمئنم خدا بهترین جبران کننده و البته منتقم هست❤️‍🖤

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت سالاد ماکارونی خوبه؟

گرون برات در نمیاد 

چرا کیک درست نمیکنی

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چطوری سرخ کنم ؟ عین بیرون شه

نیمه آماده منجمد ۳ تا مدل دیدم یکی مثل سیب خونگی بدرد نمیخوره واسه خورش خوبه یکی مثل سیب بلژیکی بیرون داخلش پوک بیرون کریسبی این خوبه یکی هم تمرین قاچ مثلثی واسه رژیم و ورزش

تابستون کوتاهِ 🍹🏖️

سلام مهربونعزیزم🥺ببخش باعث شدم انقدر فکرت دگیر بشهچی بگم زندگی سخت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکر ...

خدا برات بسازه 

نمیدونم چی بگم

کاش نزدیکت بودم و دوست خیلی نزدیکم بودی 

جالبه متولد یه ماه و یه سال هستیم 

یه حس خاصی بهت دارم 

جسارتا الان رابطتون چطوریه ؟ 

♻️کارما♻️
خدا برات بسازه نمیدونم چی بگمکاش نزدیکت بودم و دوست خیلی نزدیکم بودی جالبه متولد یه ماه و یه سال هست ...

عزیزم آبان ۷۳ ای؟🥲

خیلی بهم لطف داری ممنونم 

رابطه مون که چطور بگم نصفه نیمه اس من خیلی دل شکسته ام و غمگین ،شوهرم اما توقع داره من به کل فراموش کنم و حرفی نزنم 

همین طورم هستمااا اما خب توقع دارم اون بیشتر ازم دلجویی کنه اما اصصصصصلا غرورش اجازه نمیده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

این سیب زمینی کنار غذا میخوای سرو‌کنی 

یا به عنوان تنقلات؟؟؟؟ 

اگه برا تنقلات میخوای خیلی گزینه های بهتری هست  پفیلا، تخمه، ‌پفک 

اگه کنار غذا میخوای بازم گزینه های دیگه مثل سالاد الویه، کتلت، ساندویچ فلافل و ....

کلا این سیب زمینی از هیچ لحاظ مناسب نیست 

عزیزم آبان ۷۳ ای؟🥲خیلی بهم لطف داری ممنونم رابطه مون که چطور بگم نصفه نیمه اس من خیلی دل شکسته ام و ...

اوهوم من ۸ آبان ۷۳ هستم 

اخه چطور میشه مثل روز اول شد 

منکه واقعا نمیتونم 

شما از صدتا مرد مردتری که موندی 

اگر بهش اجازه رابطه‌ی جنسی هم میدی واقعا همسرت باید روزی صدهزار بار بهت سجده کنه من جات بودم اصلااااا نمیزاشتم و نمیموندم 

الان هنوز مثل اول دوسش داری یا فقط به خاطر بچه‌اس 

چیزی از عشقت مونده ؟😢

♻️کارما♻️
اوهوم من ۸ آبان ۷۳ هستم اخه چطور میشه مثل روز اول شد منکه واقعا نمیتونم شما از صدتا مرد مردتری که مو ...

هرگز مثل روز اول نشدم و نمیشم :)

من به خودم و خدای خودم قول دادم تا میتونم حداقل در ظاهر خودم کنترل کنم تقریبا موفق هم بودم ویترینُ خوب حفظ کردم

اما در باطن آتش زیر خاکستر ام هر لحظه که یه نسیمی بهم میخوره شعله میکشم🥲

من تو خونه هم نقاشی میکشم هم خیاطی هم گاهی ماندالا بافی اونقدر سرم گرم کردم که وقت نکنم به چیزی فکر کنم اما امان از دل که نمیذاره فکرم مشغول کارم باشه😔

بیشتر ببینید

استاتر جان ببخش تو تاپیکت کامنت بی ربط گذاشتم🧡

بیشتر ببینید