2777
2789

چقدر سخته 

تا چند ساعت پیش که نیومده بود حالم کاملا نرمال بود دقیقا همین ک‌رسید حالمو گرفت 

تو اون دنیا چطور می‌خوان جواب خدارو بدن؟ که به همین راحتی حال آدم رو بد میکنن احساس میکنم یه سنگ روی قفسه سینمه

الان چه ربطی به درونگراها داشت ؟

ما که نشستیم یه گوشه سیبمون گاز میزنیم ولمون کن عامو

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم چی شده 

منم زن داداشم فوق العاده درون گراعه من برون گرا 

خیلی سخت میتونم باهاش ارتباط بگیرم بیشتر وقتا که پیش همیمی حس میکنم کلافه میشه 

من خیلی حرف میزنم و پر انرژی ام ولی اون بیشتر دوست داره ساکت باشه و محیط آروم باشه 

عزیزم چی شده منم زن داداشم فوق العاده درون گراعه من برون گرا خیلی سخت میتونم باهاش ارتباط بگیرم بیشت ...

چی بگم خواهر 

اوایل همه چی عالی بود الان ولی گاهی ...

اومدم اینجا یکم دلم سبک شه اما نمی‌دونم چرا نینی سایت فقط حمله میکنن کاربراش

آره درکت میکنم الان یه هفتس بی دلیل پشتشو بهم میکنه میخوابه روزام خیلییی کم حرف شده

دقیقا حال روز الان من اینه 

واقعا چه گناهی کردیم ما 

گاهی ب خودش میگم جواب خدارو چی میدی ک ب همین راحتی روزمو خراب می‌کنی حالمو خراب می‌کنی روانمو داغون میکنی

همسرت درون گراعه ؟ ان شاالله بزودی حل بشه مشکلت و از ته دلت بخندی

اره عزیزم 

الان خواهرم پیشمه ولی نمیتونم باهاش درد و دل کنم نمی‌خوام اونا رو هم ناراحت کنم

دقیقا حال روز الان من اینه واقعا چه گناهی کردیم ما گاهی ب خودش میگم جواب خدارو چی میدی ک ب همین راحت ...

چی ج میده 

الان تقریبا ۵۰ روز نزدیکم نمیشه یا پشت میکنه یا بهونه میاره حوصله ندارم و خوابم میاد و...

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز