جدی میگم از اول گفتن دختر ناز هی ولی ما از اول عمرمون فقط باید قوی بودیم دختر باید ناز باشه این اصل یه دختر هس ماهیتش هس بعد میکن قوی باش برا زندگیت بجنگ چی میشد هر روز با خوشحالی و ناز مهر و محبت ارزش زندگی متعادل پا میشدیم دانشگاه سرکار و... میرفتیم اخه چه گناهی کردیم باید قوی باشیم مجازات کدوم گناه پس میدیم که تلاش میکنیم کافی نیس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همش مال اینه که اقتصاد فقط مهمه و به شما با چشم نیروی کار نگاه میکنند ، تبلیغ میکنند قوی باشید که مثل مردها نیروی کار خوبی باشید ، حالا این وسط له شدید هم براشون مهم نیست
اصلا مسئله این نیس مرد ها هم انسان هستن همه باید تلاش کنن اما در حد توان خودشون
مسئله همینه که ما مردا ، البته مردهای واقعی تر ، سرمون برای کار و دعوا و جنگ و رقابت و پول و نخوابی و آرمانهای عجیب درد میکنه ، و لذت میبریم ولی زنها میتوانند مثل ما باشند ولی دیگه زن نیستند و اونوقت احساسات عجیب میاد سراغشون و خیلی هم خسته میشن