2777
2789
عنوان

دختر قوی بودن سخته

118 بازدید | 16 پست

جدی میگم از اول گفتن دختر ناز هی ولی ما از اول عمرمون فقط باید قوی بودیم دختر باید ناز باشه این اصل یه دختر هس ماهیتش هس بعد میکن قوی باش برا زندگیت بجنگ چی میشد هر روز با خوشحالی و ناز مهر و محبت ارزش زندگی متعادل پا میشدیم دانشگاه سرکار و... میرفتیم اخه چه گناهی کردیم باید قوی باشیم مجازات کدوم گناه پس میدیم که تلاش میکنیم کافی نیس 

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا دیگه به شمار نمیاد عزیز

من ی دختر قوی ام و خیلی راضیم

درسته گاهی وقتا دخترای لوس و نازپرورده رو میبینم باخودم میگم این مدل زندگی هم خوبه

ولی بعد میبینم همین استقلالی ک دارم  همین ک میتونم تنها براخودم زندگی کنم ب همه چیز می‌ارزه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

من ی دختر قوی ام و خیلی راضیمدرسته گاهی وقتا دخترای لوس و نازپرورده رو میبینم باخودم میگم این مدل زن ...

میدونی منم همین هستم از بچگی دویدم تلاش کردم اما تازگی ها دلم میخواد منم لوس باشم و ناز کنم اما بلد نیستم چطور میشه لوس و ناز بود

همش مال اینه که اقتصاد فقط مهمه و به شما با چشم نیروی کار نگاه میکنند ، تبلیغ میکنند قوی باشید که مث ...

اصلا مسئله این نیس مرد ها هم انسان هستن همه باید تلاش کنن اما در حد توان خودشون

اصلا مسئله این نیس مرد ها هم انسان هستن همه باید تلاش کنن اما در حد توان خودشون

مسئله همینه که ما مردا ، البته مردهای واقعی تر ، سرمون برای کار و دعوا و جنگ و رقابت و پول و نخوابی و آرمان‌های عجیب درد می‌کنه ، و لذت می‌بریم ولی زنها می‌توانند مثل ما باشند ولی دیگه زن نیستند و اونوقت احساسات عجیب میاد سراغشون و خیلی هم خسته میشن 

میدونی منم همین هستم از بچگی دویدم تلاش کردم اما تازگی ها دلم میخواد منم لوس باشم و ناز کنم اما بلد ...

وقتی نازکِش داشته باشی ، ناز هم میکنی...

ماها این چیزا برامون قفله 🤣

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

مسئله همینه که ما مردا ، البته مردهای واقعی تر ، سرمون برای کار و دعوا و جنگ و رقابت و پول و نخوابی ...

شما مردی نه فکر کردم خانومی

میدونی همه ارزو دارن برای رسیدن بهش تلاش میکنن تا جای کسی نیستی قضاوت نکن همه خسته میشن خستگی مسیله جنسیتی نیس