2777
2789

راضی کردن نمیخواس انقد اذیتم کردن فرار کردم ازشون والا بهترین روزای زندگیم خوابگاه بود ماهی یبارم بزور میومدم خونه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی کردن نداشت که بالاخره بچه ها تو یه سنی قراره از خونه پدری برن سراغ آیندشون چه دانشگاه و چه ازدواج

دلتنگی اولاش زیاد بعد اگه دوستای خوبی پیدا کنی خیلی واست قشنگ میشه و سختی های دانشگاه و خوابگاه قابل تحمل تر میشه

قبل اینکه حرفهای دیگران رو بدون فکر و با کمک عقل ، طوطی وار به زبون بیارید یکم فسفر بسوزونید☺️🌻

به امید خدا میرم

گلم خب چون نرفتی اینو میگی

من یکی از دوستام مامانش تا دو هفته ی اول اومده بود خوابگاه پیشش

بعدش اونجا میری دوست و رفیق پیدا میکنی درگیر مسایل خودت میشی گریه و زاری هم یه ماه اوله

راضی کردن نداشت که بالاخره بچه ها تو یه سنی قراره از خونه پدری برن سراغ آیندشون چه دانشگاه و چه ازدو ...

حرفت منطقیه بالاخره باید مستقل شد

ولی  احساسی برخورد کردن مامان خیلی ناراحت کنندس

حرفت منطقیه بالاخره باید مستقل شدولی احساسی برخورد کردن مامان خیلی ناراحت کنندس

کنار میاد

تک فرزندی؟؟

قبل اینکه حرفهای دیگران رو بدون فکر و با کمک عقل ، طوطی وار به زبون بیارید یکم فسفر بسوزونید☺️🌻

گلم خب چون نرفتی اینو میگیمن یکی از دوستام مامانش تا دو هفته ی اول اومده بود خوابگاه پیششبعدش اونجا ...

من خودم مشکلی ندارم 

نگرانم مامانم هستم 

زود رنجه خیلی ناراحت میشه  ذهنم سمت اونه

وگرنه من بخاطر موفقیت خودم میرم بازار کارم اونجا بیشتره

تک دخترمداداش دارم

اگه داداشت هنوز با مامان و بابات زندگی میکنه این دوری واسه مامانت قابل تحمل تره