2777
2789
عنوان

بیایین یه ماجرای مخوف بگم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 3462 بازدید | 110 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان استرس من اینه اون که کل اطلاعات منو میدونه اگه آزاد بشه بنظرتون کاری میکنه باز علیه من آدرس خونمون حتی بلده خیلی استرسی شدم باز انگار مریض شدم فکرم درگیره همش

مثل ماه باش تو اوج تاریکی بدرخش🌙

الان استرس من اینه اون که کل اطلاعات منو میدونه اگه آزاد بشه بنظرتون کاری میکنه باز علیه من آدرس خون ...

از ترس هییییچ غلطی نمیکنه. خیالت تختتتت

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی چحوری هیچوقت ندیدیش ولی عاشقش بودی ؟ چجوری هرکاری میگفت واسش میکردی ؟

کم سن و نادانی توی سن تینیجری 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اسی چحوری هیچوقت ندیدیش ولی عاشقش بودی ؟ چجوری هرکاری میگفت واسش میکردی ؟

ن واس اون که ن کاری نمیکردم مثلا یه روز میگفت ماهاتو آبی کن من بازار بدبختی مو رنگ میکردم بعدش میگفت قیچی کن عکس بده یروز میگفت لبتو تیغ بزن منم میزنم خودمم نمیدونم فازم چی بود آها میگفت لخت بده بعد میگفت پاک نکن بعدش میگفت پاکم نمیکردما ولی به اصرار میگفت پاک کردی باز بده☹️منم انگار مثلا روانی بودم 

مثل ماه باش تو اوج تاریکی بدرخش🌙