2777
2789

کسی هست که با دوتا روش پیشگیری اصولی و علمی و دقت زیاد توی استفاده ازشون بازم باردار شده باشه؟

(دقت کنید به لحاظ علمی روش پیشگیری طبیعی اساسا روش پیشگیری از بارداری محسوب نمیشه)

عزیزم اول‌که تبریک میگم قدم‌نو رسیده تو.  دیدم که با دستگاه.  یاقرص باردار شدن. اگه باردار شدی خواست خداست    ناخواسته نیست. خدا خواسته س.  بسلامتی بارتو زمین بذاری. انشاالله صحیح و سالم بغل ش بگیری💚🤲🏻

امام صادق (ع) فرمودند. در عجبم ازکسی که در بلا وگرفتاری و ناراحتی س. و به ذکر یونسیه پناه نمیبرد.  لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ  إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا  جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️‍🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای گرفتاری زیاد و پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین.  🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگ‌شد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من که خوردم از استرس بارداری که بدتر نیس

اگه میخوای قرص بخوری خب روکین بخور که عوارض کمتری داره اورژانسی کل بدنو بهم میریزه بیشتر از دو بار در سال استفاده ازش مجاز نیست

اگه میخوای قرص بخوری خب روکین بخور که عوارض کمتری داره اورژانسی کل بدنو بهم میریزه بیشتر از دو بار د ...

کلا قرص نمی‌خورم 

اینم امروز اورژانسی شد واقعا

آرزومه که بغلم کنی خودت....
اگه میخوای قرص بخوری خب روکین بخور که عوارض کمتری داره اورژانسی کل بدنو بهم میریزه بیشتر از دو بار د ...

روکین عوارض نداره؟  

من کلا با قرص سینه درد میکیرم

روکین عوارض نداره؟ من کلا با قرص سینه درد میکیرم

داره ولی کمتره اگه بخوای مدت طولانی استفاده کنی باید چکاپ بشی مخصوصا چکاپ کبد بعدشم بهتره ۶ ماه بخوری ۶ ماه نخوری در کل بهتر از اورژانسی هست من از دکتر پرسیدم بهترین و کم عارضه ترین قرص پیشگیری که توی بازار در دسترس هست روکینه 

داره ولی کمتره اگه بخوای مدت طولانی استفاده کنی باید چکاپ بشی مخصوصا چکاپ کبد بعدشم بهتره ۶ ماه بخور ...

نن درآستانه چهلم 

کلا قرص بارداری بعد چهل خطرناکه عارضه قلبی میاره