2777
2789
عنوان

خاستگار طلبهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 112 پست

عزیزم هر اخلاقی تو هر قشری پیدا میشه چون بالاخره ژنتیک و تربیت خانوادگی موثره

مثل خیلی از روانشناسا که خودشون اعصابشون داغونه

خیلی از پزشکان که خودشون سیگاریند

تو این قشرم صددرصد نخواه ولی خب به خاطر ایمانشون بهتر خودشونو کنترل می‌کنند از لحاظ اخلاقی

ولی بازم صددرصد نمیشه گفت

در کل من شنیدم زن دوستند و احترام میذارند

صیغه و این حرفام که یه سری میگند چرت و پرته 

در کل همسر یه آدم مذهبی بشی به خاطر ایمانش اگه بی انصافی یا ناملایماتی از طرف مردم دیدید مطمئن باش خدام میبینه

مثل بعضی از حرفای کاربرا تو اینجا 

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون ی فردیه که اونجوری بودهحالا باید جمع بست چون طرف طلبه بوده و اونجوری پس همشون اینجورینمنطقت ق ...

یه آدم مذهبی یا یه آدم طلبه یه کاری کردکه اشتباه بوده باید بگی همشون

ولی اگه یه پزشک یه کار اشتباهی کرد باید بگی بعضیاشون

بعدم شعار قضاوت نکن سر میدیم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید
یکم قم زندگی کنیخواهی فهمید طلبه ها هم آدمنی آدمای معمولیبا زندگی معمولیبا کلی سلیقه و سبک زندگی های ...

یه جورین آخه😂😂😂

مثلاً به دختره بگه مهریه ۵ تا فقط، عروسی نمیگیرم،همیشه باید چادر بپوشی، بیرون نباید رنگ روشن بپوشی، با فامیلات گرم نگیر، فلان عضو خانواده و فامیلت چون بی حجابه باید باهاش قطع رابطه کنی، به زور مجبورش کنه روزه بگیره، آهنگ گوش دادن رو ممنوع کنه، کفش پاشنه دار قدغن باشه و........

منم به مهریه ی بالا معتقد نیستم این مورد رو اوکیم😅

عروسی نمیخوای، مهریه پایین دوست داری، چادرم که میپوشی، وقتی تفکرات خودتم آخوندیه دیگه چرا تاپیک زدی؟؟

بله رو بهش بگو

مبارکتون باشه😂😂

واسم سواله چرا طلبه ها حقوق میگیرن؟؟مگه ترویج دین پول گرفتن میخاد..حضرت محمد مگه پول میگرفت به مردم دین یاد میداد؟؟  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یکم قم زندگی کنیخواهی فهمید طلبه ها هم آدمنی آدمای معمولیبا زندگی معمولیبا کلی سلیقه و سبک زندگی های ...

مرسی عزیزم درسته 

واقعا ممنونم بابت راهنمایی هاتون 

متاسفانه تفکرات غلطی تو جامعه رایج شده که آدم رو تحت تاثیر قرار میدن بدون شناخت