2777
2789
عنوان

خاستگار طلبهههه

1968 بازدید | 112 پست

فردا قراره بیان 

خیلی استرس دارم و میترسم خشک مذهب باشه 

من خودم چادری و مذهبیم ولی با این قشر اصلا در ارتباط نبودم و نمیدونم چجورین و اینکه مثلا از اینان ک بگن همسرشون بیرون لباس رنگ روشن اینا نپوشد یا ن چون خودم همه رنگ دوست دارم بپوشم و موسیقی گوس میدم و خلاصه زیاد سخت نمیگیرم کافه اینا دوس دارم برم و الانم میرم با دوستام مراسمای مذهبیه هم به جای خودش شرکت میکنم 

دوستامم همه مدلن هم مذهبی هم غیرمذهبی 

خوشبخت بشی

راستی امشب حتما حتما سوره واقعه و سوره جمعه فراموش نشه 

اگر میخواین رفیق امیر المومنین باشین و گناهان بین دو جمعه تون بخشیده بشه....

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زدنت چی بود دیگه 

همه آدمی هست حتی هستن مثل خودت اما آهنگ گوش نمیدن

تا باهاش حرف نزنی متوجه نمیشی چی به چیه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

من دوستم پدرش طلبه است

اونم مححبه است ولی

هم رنگی میپدشه،هم کافه میره، هر جا بخواد میره اما با رعایت شئونات.دانشجوی گرافیک هم هست و دوستای غیر مذهبی هم زیاد داره.

رابطه اش با پدرش هم خیلی خوبه 

خیلی بستگی به طرف داره

تاپیک زدنت چی بود دیگه همه آدمی هست حتی هستن مثل خودت اما آهنگ گوش نمیدنتا باهاش حرف نزنی متوجه نمیش ...

عزمزمه اگه اطرافتون طلبه باشه یوقت جسارت نشه منظورم این بود که دوستان اگر اطلاعاتی دارن راهنمایی کنن تا پیش زمینه ی ذهنی داشته باشم