2777
2789

💚 رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند:

🌱 ذکر «لاحول و لاقوه الا بالله» نود و نه درد را شفا می دهد که ساده ترین آنها اندوه است.»

🌱 در شب معراج ابراهیم خلیل بر من گذر کرد و گفت: 

به امتت امر کن در بهشت، بسیار درخت نشاء نمایید که زمینش وسیع و خاکش پاک است. گفتم «نشاء بهشت» چیست؟

🌱 پاسخ داد : ذکر لاحول و لاقوه الا بالله

💚 امام صادق (علیه السلام) فرمودند:

🌱 هر گاه از قدرتمند یا چیز دیگری ناراحت و اندوهناک شدید، ذکر «لاحول و لا قوه الا بالله» را زیاد تکرار کنید، زیرا این ذکر کلید گشایش هر گونه گرفتاری و ناراحتی است و گنجی است از گنجهای بهشت.»

تعجیل در ظهور آقا امام زمان علیه السلام صلوات💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 با احترام، درخواست دوستی قبول نمیکنم؛ سوالات مهدویتون رو تو یکی از تاپیک هام بذارین تا جواب بدم♡🌸

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امشب حتما حتما سوره واقعه و سوره جمعه فراموش نشه 

اگر میخواین رفیق امیر المومنین باشین و گناهان بین دو جمعه تون بخشیده بشه....

یک صلوات بفرستید اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به و برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف دعا کنید و دعا کنید که عاقبت به خیر بشمو شهید بشم ،خداوند بهترین ها رو نصیب شما کنن

بیشتر ببینید