2777
2789

خسته شدم دیگه هر جا میرم بچه هست همش بچه های شلوغ و فضول که مامان باهاشون فکر میکنن بچشون خیلی بامزست و همه جا باید راحت باشه 

بابا جمع کن بچتو فرشامونو به گند کشید همسایه هامون از دستمون شاکین بچه هر کس واسه خودش عزیزه بزار داخل خونه راحت باشه نه تو مهمونی ولی بعضیا بر عکسن داخل خونه باید همچی نظم داشته باشه خونه مردم بچه باید راحت باشه 😤😤😤😤😤🤫🤫🤫🤫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابد حق

جاریام و مادر شوهرم انتظار دارن از دهن کثیف بچه هاشون آب بخوریم و اونا رو شریک غذامونم بدونیم

خودشون اینجورن فک میکنن مام باید دهن کثیف  و دستهای لجنی اونا رو تحمل کنیم

💞منیمالیست 💞

آخ گفتی داغ دلمو تازه کردی!

یکسری بچه جاریم زد النگومو ترکوند بعد مادرش می‌گفت پسرم باز کنجکاوی بی مورد کردی!

تف تو....

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"
بیشتر ببینید

دختر بزرگم خیلی آروم بود توی مهمونی‌ها فقط خیره میشد به من

فقط به من خیره میشد تا دو سالگی 

انگار خشکش میزد🤣😂

منم راحت بودم

دختر کوچیکم شیطونه 

برای همین یا مهمونی نمیرم یا اگر برم نمی‌برمش

بعنوان یک مادر، خیلی مواظبم بچه ام خونه مردم خرابکاری نکنه

انقدر بچه رو صدا میزنمو کنترل می کنم، معمولا خود صاحبخونه دعوام می کنه میگه چکارش داری، بزار راحت باشه

فقط خونه بابام کمتر کنترل میکنم اونم باز مواظبم خرابکاری نکنه

تا ابد حقجاریام و مادر شوهرم انتظار دارن از دهن کثیف بچه هاشون آب بخوریم و اونا رو شریک غذامونم بدون ...

دقیقا بچه هر کسی واسه خودش عزیزه با دوسشون داریم ولی خودت حد خودتو بدون