2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی بچه بقیه رو مخه

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

چاره ای نیست دیگه

یه نفر تاپیک میزنه بچه همسایه صداش میاد خونه ما

یکی تاپیک میزنه تو خونه راحت باشه تو مهمونی رعایت کنه

و...

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

مشکل نه از اعصاب ماست نه گریه بچه هاست مشکل از ساختمون هاس که انگار بجای آجر با پرده از هم دیگه جدا شدن

حال زبان مادری خوب نیست🤒💔 ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵امت عشقیم و در محراب مولامان علی است🩵

میهش تاپیک اخرمو گزارش بزنی عکس اتاق گذاشتم میترسم شناسایی شم

عکس پاک شده گلم

حال زبان مادری خوب نیست🤒💔 ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵امت عشقیم و در محراب مولامان علی است🩵