2777
2789
عنوان

بهترین محصول پوستی که استفاده کردید چی بوده🤔😖

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 35 پست

شوینده زردچوبه نوتروژینا خوب بودد

سمت mnd هم نرید 

مزخرف ترینه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ضدافتاب کوزارکسبالم لب شیگلم رنگ نچرال خوبی میدهبرا خشکی شدید لبم بالم لب نئودرمیه مدت جوش ریز استرس ...

کامل گفتی مرسی

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

من از دست کک مک روانی شدم یه راه جلوم بزارین😢

برو پیش دکتر مزوتراپی انجام بده بعد چند جلسه می ره

من نفس خداوند رحمن را از سوی یمن حس می کنم. هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چطور و چقدر استفاده بشهتاثیرش معلومه یا همون لحظه ست فقط؟

عزیزم مثل صابون های دیگه هست اما این خواصش خیلی زیاده و برای پوست صورت و نواحی که جوش داره و تیره هست معمولا استفاده میشه،تاثیرش خیلی معلومه

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

والا همه عاشق کک مک هستن یه تئوری هم هست که میگه کسانی که کک و مک دارن خدا از خاک بهشت ریخته رو صورت ...

چه جالب من دارم ولی تاحالا اینجوری نشنیده بودم

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.