2777
2789

ریزشش درمان شده باشه یا تقویت و پرپشت شده باشه خیلی واسم سواله کل اینستا شده تبلیغ واسه درمان ریزش شما کسیو دیدین بگه از یه محصول یا ازیه پکیج راضی بودم؟

تنها چیزی ک منو نجات داد هیرتامین بود البته اصلش ، تو ایران همش فیکه ، هر پک شو من ۵ و خورده ای میگیرم ، از کسی ک از امریکا میاره مستقیم 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی میشه بگی

روغن بادام تلخ /کرچک/سیاهدانه برای وزی و ریزش

عصاره رزماری و مورد به صورت غلیظ هر روز اسپری میکردم به ریشه موهام

حنا + قهوه + چای دم شده +آبجوش

به صورت نصف نصف قهوه و حنا بعد کمی ابجوش و چای تا خمیری بشه 1 ساعت بمونه بعد بزن به کف سرت  ،  تا 2 ساعت بمونه

رنگشم اگه دکلره نداشته باشی تغییر نمیکنه به خاطر قهوه اصلا نارنجی نمیشه برای تقویت خیلی خوبه

البته ازمایش هورمونی هم باید بدی ممکنه از pcos باشه

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

مجردی؟ برو دکتر فوق تخصص غدد بگو فیناید بنویسه واست که ریزشت رفع شهالبته اصلا اصلا بدون مشورت پزشک ا ...

نه متاهلم تحت نظر دکترم 

قبلا یه دکتر واسم تجویز کرده بود ولی عوارض خییلییی بالایی داره حتی یه دونشم مصرف نکردم