2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین که گوگل آمریکا همه رو دیونه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4118 بازدید | 221 پست
از نظر بنده میگه فکر کنم دیگی که تو سر من نجوشه میخوام تو سر سگ بجوشه مگه تا بحال چیزی از خلیح فارس ...

کاربریت به شخصیتت میاد

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

نظرتو واسه خودت نگه دار وقتی درکی از خاک و وطن نداری ایران ما سرمایه استایران ما، ریشه ماست بی ایران ...

از ۵۱۲ سال قبل از میلاد، خلیج فارس، خیل فارس بوده و خواهد بود

امیدوارم کسایی که چنین چیزی گفتن ایرانی نباشن، فقط امیدوارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردک از اون سر دنیا داره برای وطن ما تعیین تکلیف میکنه، بعد یه عده بی وطن ، میگن مگه چه فرقی داره 😡 ...

داغ افغانستان و تاجیکستان و آذربایجان هم اجداد اینا رو دلمون گذاشتن......

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید
چرا حالیت نیس؟؟مگه از وطن چیزی باید به تو برسه؟وطن خونته این ربطی به مسئول و اونی که ادازش میکنه ندا ...

حتما افغانه حتی وطن فروشا هم نمیخوان خلیج دست خارجی ها بیوفته 

از نظر بنده میگه فکر کنم دیگی که تو سر من نجوشه میخوام تو سر سگ بجوشه مگه تا بحال چیزی از خلیح فارس ...

قرار نیست خلیج وبه نام شما سند بزنن 

گازوسوختی که داری استفاده میکنی رفت وآمد ساده تم با اونجاس

اگه هرکشتی نظامی نمیتونه بمبارونت کنه چون اونجا مال ماست 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید
دو مقام آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود، به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که دونالد ترامپ، رییس‌جمهو ...

اصلا اون چیکارست؟ یه تاجر اون سر دنیا چرا باید درباره خلیج ایرانی ها حرف بزنه؟ 

تا ایران و ایرانی زنده ست و نفس می کشه نمیتونه چنین غلطی بکنه. 

حتما افغانه حتی وطن فروشا هم نمیخوان خلیج دست خارجی ها بیوفته

بخدا 

حیفففف از ۸ سال جنگ و جووونی که رفت برای یه وجب خرمشهر 

حیف از کورد و لر و لک هامون که مرزبانای این کشور بودن 

که یه وجب از خاک نره 

حیف و صد حیف که الان بگن حالا چه فرقی می‌کنه

به رفتن عادت کن!تموم میشه همه بودنا💔🍂🥀           کاربری دست دونفره❤️                                             💔🧑‍🦯meet you at the graveyard 

اصلا اون چیکارست؟ یه تاجر اون سر دنیا چرا باید درباره خلیج ایرانی ها حرف بزنه؟ تا ایران و ایرانی زند ...

فضول و زورگو کل دنیا

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید
از ۵۱۲ سال قبل از میلاد، خلیج فارس، خیل فارس بوده و خواهد بودامیدوارم کسایی که چنین چیزی گفتن ایرانی ...

نه واقعا ایرانی نادون وجود داره

اون روز ی دختره ی 16 ساله میگفت ایران و تیکه تیکه کنن

برامون مهم نیست

ببین هر کی بود تو گپ، مرده و زندشو یکی کردن 

تا اینجوری جمع نبنده

ی سریا وضعیت وخیم زندگی و بستن پای وطن 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
خوب دیگه گیجی داره میگه خلیج فارسو میکنم عربی منو تو چندساعت پیش فیلمشو گذاشت خیلیم به مذاکره ربط دا ...

استفاده نداره؟ باشه شما الان برقارو خاموش کن از اب و گازم اصلا استفاده نکن . وقتی امثال مردمی چون شما اینجوری راحت از وطن شون بگذرن چون فقط معتقدن سودی برای ما نداره. معلومه ک مسئولین ک فقط پی عشق و حالن کشورو دو دستی تقدیم میکنن

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...