2777
2789
عنوان

ترو خدا بیاین که گوگل آمریکا همه رو دیونه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 221 پست
متوجه نمیشم چی نوشتید ولی اینو میدونم که خلیج پارس، همیشه خلیج پارس میمونه.

کاملا متوجه شدین من چی نوشتم خودتونو زدید به اون راه من فکر خودمو گفتم وقتی تو خونه ای باشی مثال میزنم که هیچ چیز اون خونه بتو نمیرسه و فقط ی عده دارن میخورن و تو تماشا میکنی خوب پس چه فرقی داره کی بخورش؟ وطنی که فقط دست عده ای باشه بقیه فقط تماشاچی باشن اسمش وطن نیس

کاملا متوجه شدین من چی نوشتم خودتونو زدید به اون راه من فکر خودمو گفتم وقتی تو خونه ای باشی مثال میز ...

عزیز دلم نگاه کن من ایران رو بخاطر مردم اینا دوست ندارم فقد بخاطر سرزمینشه !! خب من کلا علاقه دارم به کشورای خارجی بشدت مهم نیست کجاست نگاه فکر کن تو الان تو همین شهری که نشستی و زندگی می‌کنی یه خارجی بیاد این شهرو بگیره تو چیکار میکنی؟؟؟ پس حرفی نزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی میگی حالا مگه چیزی از خلیج فارس بتو میرسه که حالا مال آمریکا باشه یا عربی باشه

افغانی باشه ؟؟؟!

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          
کاملا متوجه شدین من چی نوشتم خودتونو زدید به اون راه من فکر خودمو گفتم وقتی تو خونه ای باشی مثال میز ...

چقدر شما بی لیاقت و ناسپاسید.سوخت و گاز و منابعی ک استفاده میکنید رو میشه بفرمایید از کجا تهیه میکنید؟ هرچند کم به ما برسه ولی مهم اینه خلیج مون منبع غنی نفته.در ضمن وقتی نسبت ب تصاحب خلیج انقد بی تفاوتید مطمئن باشید به خلیج تنها ختم نمیشه . اگه قرار باشه همه مثل شما باشن 4 روز دیگه تک ب تک شهرای ایران رو هم به نام خودشون ثبت میکنن

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

۱_ وقتی در متن از هیچگونه علائم نگارشی استفاده نمی کنید، طبیعیه که افراد متوجه متن شما نشن

۲‌_ بالاتر هم گفتم، افرادی با چنین عقاید را وطن فروش می نامند!! 

۳_ بجای اینکه تلاش کنیم وطنمون، ایران عزیزمون رو از ظلم نجات بدیم، وطنمون رو بفروشیم. چه جالب! 

شمارو نمیدونم. ولی تو این خاک، هنوز خیلیا هستن که وطنشون رو عاشقانه دوست دارن و نمیذارن چنین اتفاقی بیوفته. 

با چنین عقایدی، موفق باشید. 

تو چی میگی حالا مگه چیزی از خلیج فارس بتو میرسه که حالا مال آمریکا باشه یا عربی باشه

ببند فقط 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بیشتر ببینید

مگه حتماً باید چیزی بهمون برسه 

ما اگر سر این قضیه ناراحت باشیم چیزی به دست نمیاریم 

اما چیز های بزرگی رو از دست میدیم 

مثل غیرت 

مثل شرف 

وطن وطنه 

هرچی که بشه وطن. وطنه برای یک مشت خاکش هم باید خون داد باید جون داد 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

ی عده تون واقعا درک عشق به وطن و غیرت رو وطن و ندارید... 

همونایی هستین که تو 8 سال جنگ 

بارو بندیل و میبستن و در می رفتن... 

ایرانی واقعی رو خاکش غیرت داره

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

بیشتر ببینید
برو با هیچی تو این مملکت بهتون نمیرسه الکی حرف میزنید

یجور میگی بهتون نمیرسه انگار یا فقط بتو میرسه 

یا ایرانی نیستی افغانی چیزی هستی😂

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

بیشتر ببینید
چیزی از خلیج به مردم وطن نرسیده هرچی هس رفته تو جیب دزداش

تو دیگه چی میگی یکی بود توهم آمدی نگاه کن خلیج ماله ماست من نمی‌زاریم خلیجو کسی بگیره باید از جونم رد شه