2777
2789

خود من یکیشم

مادرم حاضره شوهرم  تیکه تیکه م کنه

ولی برنگردم پیشش

یادمه مامانم یه بار گفت کاشکی بمیری ولی طلاق نگیری!!!!! 

بخاطر اینکه برنگردم خونه ش!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو پس چرا بچه آوردی که حالا بترسی طلاق بگیره 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

بیشتر ببینید

این واقعیتیه که از ۱۴ - ۱۵ سالگی وجود داره ولی پدر و مادر به روی خودشون نمیارن . پدر و مادر اگر ۴ - ۵ تا بچه داشته باشن فقط با یکی شون صمیمی و راحتن و ترجیح میدن همه بچه ها برن ولی یکی شون بمونه که تنها نمونن و ازش حمالی بکشن و بفرستنش حرید و ... . 

من مطمئنم خونه پدرم جا دارم... چون همیشه مادر و پدرم حتی داییم که ۶۵سالشه بهم گفتن که اگه مشکلی با شوهرت داری از ما پنهون نکن، نسوز و نساز.. جوونیت حروم نکن و بیا..

اما من خودم نونِ خشک خونه شوهر را به چلوکباب خونه پدر ترجیح میدم.. و اگر خدای نکرده روزی به مشکل بخورم با شوهرم.. جدا نمیشم تا یه خونه برای خودم بگیرم.. هیچوقت دلم نمیخاد برگردم خونه پدرم

95💍...96💞...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻