2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 132 پست
😐😐😐الان همجنساتو میکوبی جایزه نمیدنا بهتصدرصد چیه

نمیکوبم چیزی که از جامعه میبینم همینه خیلی آقایون لیاقت ندارن لابد فکر کردی که مرد بی عرضه هیچی نداری با همچین الماسی ازدواج کنه حتی این دختر نباید نگاهش کنه ولی مرد جنتلمن با شرف که جنم داره سرمایه داره لیاقتش همچین دختری

کاربر آقا هستم
قبل ازدواج شرایطمو میدونست،تو اداره دولتی کار میکردم همه شرایطمو قبول کرده بود،بعد ازدواج سر کار کرد ...

مثل اینکه نتونست بعضی چیزا رو هضم کن و فقط بخاطر حس اول رابطه قبول کرد

ولی ما باید قبول کنیم بعد ازدواج اینطور نیس که بگیم دقیق باید همونطوری باشیم که قبل ازدواج بودیم

مثلا اگه قبلا فلان لباس پوشیدیم الان دقیقا باید همون بپوشیم

بهرحال زندگی متاهلی یه سری تعهدات بهش اضاف میشه

بعضی چیزا دیگه دو نفره شدن

تصمیم گیریشون یا خیلی مسایل دیگه دو نفره شدن، نباید سخت کنیم اینا رو

آقا محمدرضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچی دو طرفه اس قطعاقبل دوس داشتن عاشق شدن و و و دنبال کسی بگردید ک درکتون کنه این مهمترین چیزهیکی ک ...

بله من ادم احساسی ای نیستم زیاد چند سال دیگ قراره با عقلم ازدواج کنم 

و این دختر لیاقتش مردای خیلی با لول و سطح بالان🫴

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اینهمه هنردرخدمت یک آدم بی هنر بی ذوق!شریک زندگی آدم کسی هستش که رشدت بده نه اینکه سرعت گیرپیشرفتت ب ...

با خودم که فکر میکنم میگم تو این پنج سال زندگی چی بدست آوردم که بتذسم از دستش بدم،شوهرم تو این پنج سال نه تنها باعث پیشرفته نشد بلکه بدتر باعث پسرفتمم شده،از من تو ذهن خودش و خونوادش یه زن خانه دار ساخت🤦برا زنداداشاش کیف میکرد اگه سرکار میرفتم یا ارشد دکتری می‌خوندم اما به من که می‌رسید میگفت لازم نکرده بشین خونه بچه بیار

نمیکوبم چیزی که از جامعه میبینم همینه خیلی آقایون لیاقت ندارن لابد فکر کردی که مرد بی عرضه هیچی ندار ...

جامعه رو اشتباه میبینی شما

به همون اندازه ک دختر بی لیاقت هست پسر بی لیاقتم هست و برعکس

جو الکی نده برادر

بله من ادم احساسی ای نیستم زیاد چند سال دیگ قراره با عقلم ازدواج کنم و این دختر لیاقتش مردای خیلی با ...

ذهنتونو الکی درگیر نکنید ک واسه من باید به مرد با اسب سفید بیاد ن

چون اینجوری بشدت اذیت میشی

همه فکر میکنن پسرشون حیف شدهاسی خوش ب حالت بچه نداری من بعد۵سال زندگی دوتا بچه تو بغلم گذاشت شوهرمبا ...

خودشو خونوادش بچه میخواستم ولی من بخاطر همین مشکلاتم نذاشتم

این مرد ها مرد زندگی نیستن مردی که یاد نگرفته وقتی ازدواج کرده اولویتش باید همسرش باشه مرد نیست یکی ...

اسی تو چطور از مردای سایت نظر میخوای؟

اینا اگ مرد بودن تو سایتی ک همه اش گوشته نبودن🤣

بهتره از پدر یا برادرت نظر بخوای یا مردای فامیل مثل پسر دای خاله ایی چیزی ک باهاشون راحتی 

کاری ب رفتار شوهرت ندارم

ولی پسرا یا مردا میخوان پارتنر شما رو بد نشون بدن ک خودشون حمله کنن 

درود بر پدر و مادر کسی که لایک نکنه♥️
ذهنتونو الکی درگیر نکنید ک واسه من باید به مرد با اسب سفید بیاد نچون اینجوری بشدت اذیت میشی

منظورم اسب سفید نبود اما وقتی اینهمه استعداد دارم و میتونم یک عمر بدون مرد باشم پس باید ی مردی انتخاب کنم که سرش به تنش بیارزه ن؟؟

ی شغل خوب خانواده و ظاهر خوب حداقل

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ