2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 132 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و مطمئنم خونوادش باعث شدن،اومد خونه دعوا را انداخت که چرا شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده چرا ...

به نظر من بهترین راه حل اینه که دونفر به توافق برسن که برن مشاوره.و اینکه اینجا)توی نی نی سایت(نهایت آدم بتونه یکم درد و دل کنه تا آروم بشه ولی راه حل اساسی رفتن پیش مشاوره اس

شده یهوغیبش بزنه وبازپیداش بشه. پس علاقه ای درکارنیس؟

خوب ایشون مشکوکه آدم علاقه مند این رفتار هارو نمیکنه خوب به شخصه کن شک میکنم چون توی آقایون معمولا این رفتار ها این حرکات پشت پرده چیزی داره نمیتونه طبیعی باشه 

کاربر آقا هستم

چرا تاپيكو جنسيتي ميكنين ؟

به نظر من بهتره نظر همه رو جمع كنين

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید
به نظر من بهترین راه حل اینه که دونفر به توافق برسن که برن مشاوره.و اینکه اینجا)توی نی نی سایت(نهایت ...

الان ۴ ساله میگم بریم مشاور قبول نمیکنه میگه مگه من مریضم،نه میزاشت کار کنم نه باشگاه نه دانشگاه نه کلاس،نه حقوقشو میدونستم نه رمز گوشی منو اون میدونست نه مال اونو من،،،،و به نظرم به این نمیگن زندگی،اولویتش خونوادش بود،ناراحتب من براش مهم نبود،خواسته هام براش مهم نبود،خونوادش جلو چشم خودش بی احترامی میکردن براش مهم نبود،دیگه خسته بودم ولی با این حال زندگی میکردم

همش امکان داره و اینکه ممکنه از طرف خانوادش واسه اینکار تشویق شده باشه

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️