2777
2789
عنوان

آقایون جواب بدن

1096 بازدید | 132 پست

یه همسر چطور می‌تونه ۴۰ روز از زنش بی‌خبر باشه قهر باشه جدا زندگی کنه پیام نده زنگ نزنه و یهو اینجوری شه،دیگه دوستش نداره؟جایگزین داره؟میخواد زورگویی کنه که تو زندگی حرف اون باشه؟

ایشون مرد نیست بچه هست دوما حق با شماست میخواد تسلط کامل روی شما داشته باشه حالا نمیشه قاطع گفت شخص سومی هست یا نه ولی خوب میشه احتمال هم داد با ایشون به جایی نمیرسی مرد عاشق با اصالت ۱د صد رفتار حرکات اینو ندارن 

کاربر آقا هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اولویت خونواده😏

این مرد ها مرد زندگی نیستن مردی که یاد نگرفته وقتی ازدواج کرده اولویتش باید همسرش باشه مرد نیست یکی نیست بگه غلط میکنین دست دختر مردم میگیرین میارین خونه باباش بمونه شرف داره 

کاربر آقا هستم

منم وقتی خانومم باهام بد حرف بزنه یا کارهایی کنه که من بشدت بیزار باشم و باهاش حرف بزنم و متقاعد نشه ترجیح میدم باهاش حرف نزنم ولی حداکثر ۲ روز میشه.۴۰ روز دیگه خیییییلیییییه

من نمی‌دونم براچی ازدواج میکنن اینا

البته شما نمیتکنید با قاطعیت تمام بگید مشکل از مردهاس.گاهی اوقات هم ممکنه خانم به قدری روی مخ همسرش بره که شوهر هم ترجیح بده سکوت کنه و حرف نزنه تا یه مدت.تا توی زندگی کسی نباشی نمیشه نظر داد

منم وقتی خانومم باهام بد حرف بزنه یا کارهایی کنه که من بشدت بیزار باشم و باهاش حرف بزنم و متقاعد نشه ...

و مطمئنم خونوادش باعث شدن،اومد خونه دعوا را انداخت که چرا شوهر خواهرم بازنشست شده بابات زنگ نزده چرا مامانم سرما خورده مامانت زنگ نزده،آخه اینا به خونواده من چه ربطی دارن،همسر من از من می‌تونه توقع داشته باشه نه خونوادم،بعد جالبه خونواده خودش سالی یه بارم به من زنگ نمیزنن،بعدشم سر همین موضوع منو از خونه بیرون کرد فرستاد خونه بابام

البته شما نمیتکنید با قاطعیت تمام بگید مشکل از مردهاس.گاهی اوقات هم ممکنه خانم به قدری روی مخ همسرش ...

بله شما درست میگید ولی خوب مشکلی باشه تهش ۱۰روز میشه حل شد ۴۰روز دیگ یه جای کار میلنگه

کاربر آقا هستم
من نمی‌دونم براچی ازدواج میکنن اینا

شماآقاهستیدلطفاراهنماییم کنید. من بایه آقایی کات کردم بعدازدوهفته برگشته منظورش چیه؟ چندبارتاحالاکات کردم خودش برگشته. یعنی وابسته اس بهم؟ دوریم ازهم رابطه مجازی

البته شما نمیتکنید با قاطعیت تمام بگید مشکل از مردهاس.گاهی اوقات هم ممکنه خانم به قدری روی مخ همسرش ...

همسر من بین منو خونوادش مونده بود،هر روز میومد میگفت به مامانم زنگ زدی به خواهرم زنگ زدی به بابام زنگ زدی،واقعا دیگه از دخالت‌های خونوادش خسته شده بودم ولی آخر سر خودش باعث از هم پاشیدن زندگی شد

شماآقاهستیدلطفاراهنماییم کنید. من بایه آقایی کات کردم بعدازدوهفته برگشته منظورش چیه؟ چندبارتاحالاکات ...

خوب نظریه های مختلفی میتونه داشته باشه ولی احتمالا پشیمون شده یا دیده کسی مثل تو براش نشده برگشته البطه در صورت تکرار بدونید این مورد بدرد شما نمیخوره ثبات نداره

کاربر آقا هستم
بله شما درست میگید ولی خوب مشکلی باشه تهش ۱۰روز میشه حل شد ۴۰روز دیگ یه جای کار میلنگه

دیگه هر دومون اقدام کردیم برا طلاق البته اون برا تمکین شکایت کرده من هم مهریه

دیگه هر دومون اقدام کردیم برا طلاق البته اون برا تمکین شکایت کرده من هم مهریه

کار درستی کردید ایشون کرد زندگی نیستن از حق حقوق خودتون دفاع کنید بلکه به آرامش برسید 

کاربر آقا هستم