2777
2789
عنوان

از دیشب بهم پیام نداده🥲🥲🥲

190 بازدید | 16 پست

پسری که یک ماه و خورده ایه باهاش دوستم از دیشب بهم پیام نداده 

همشم آنلاینه 

نکنه داره با یه دختر دیگه حرف میزنه 🥲🥲🥲

هعی🫠

خب تو میدادی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

چرا مگه چیشد بینتون

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دیدی با یکی بیشتر از سرگرمی داری پیش میری رابطه و تمومش کن

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

تاوقتی که بهت پیام نداده بهش پیام نده اصلا

نه نمیدم اصلا 

دیروز هم اول من بهش پیام دادم 

چقدر روابط چرت شدن آخه همش باید نگران این باشی که نکنه تو رو کنار گذاشته باشه یا با کس دیگه ای باشه

نه بابا عاشق چیه 🥲فقط دلم نمی‌خواد به شخصیتم ضربه وارد شه🥲🥲

نمیخوای ضربه بخوره نباید وارد رابطه بشی کلا پسرا یا سرگرمی یا عابر بانک خوبین فقط همین😊

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

وقتی دیدی با یکی بیشتر از سرگرمی داری پیش میری رابطه و تمومش کن

من دنبال سرگرمی نیستم آخه 

دلم میخواد روابطم طولانی و ماندگار باشه 

چیزی که تو این دوره زمونه خیلی کم پیدا میشه پسر خوبه