2777
2789

یه سری مطالب تا ۳ دور خوندم ولی برمیگردم یه سری چیزا یادم نیس یعنی میدونم همچین مبحثی هست ولی نمیدونم به چی مربوطه درس نسبتا سختی هم هست واقعا نمیکشم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا😂😂

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بیشتر ببینید
کله مطالب زبان و ریاضی و شیمی‌ رو اگه همین الان بهم یاد بدن الان دیگه یادم نیس

من توی ریاضی اینجوری بودم الان یکم بهتر شدم ببین در ثانیه یادم میرفت

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ببین میشه براش نمودار بکشی

منم یه بار یه درس و اینجوری شدم

هرچی میخوندم اصلا تو مغزم نمیرفت

گفتم فقط ۱۲ بگیرم پاس کنم

ولی ۱۸ شدم خدارو شکر

اصلا باورم نمیشد

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من توی ریاضی اینجوری بودم الان یکم بهتر شدم ببین در ثانیه یادم میرفت

هووووو خدا بخیر کنه ....اون اعشاریا رو که هیچ وخ یاد نگرفتم ...از مثلثات فقط فیثاغورس یادمه چون آسون بود

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

منم الان تو همین وضعم

قبلا اینجوری نبودم یعنی اون زمان که مدرسه میرفتم و درس میخوندم سریع میرفت تو ذهنم

اما الان سریع یادم میره...شاید چون ۱۰ ۱۱ سال از اون زمان گذشته مغزم انگار کار نمیکنه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

عزیزم یه سری ساعتها هستن که تو اون ساعات ذهن امادگی پذیرش مطالب رو بیشتر داره. مثلا بعد اذان صبح. دوسه ساعت وقت داری و همچنین انگار زمان کش میاد و برکت داره.اگر بتونی اونموقع بخونی خیلی فرق میکنه یادگیریت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸