2777
2789
عنوان

شماها موقعه خواب با لباس خواب میخابین یا چی

| مشاهده متن کامل بحث + 6937 بازدید | 186 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لباسی که روز می‌پوشم ، لباس خواب دیگه چیه از این قر و فرا نداریم🤣

😂😂 واقعا من شب موقع خواب لباسامو بیشترم می‌کنم چون همش تو فکر اینم که اگه یهویی زلزله بیاد شرایطشو داشته باشم بدوام بیرون😂😂

خدایی لخت می‌خوابین یا کلاس ملاس می‌زارید آخه آدمه بچه دار لخت می‌خوابه ؟؟ آدم بی بچه هم لخت نمی‌خوا ...

لخت خوابیدن کلاس داره😂😂همینو نشنیده بودم فقط

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

زن همسایمون کلا شوهرش ۲هفته نیست یک هفته هست

از اول زندگیشون روتین کارش همینطوره

بعد همیشه میگه شبا باید کامل لخت بخوابم لخت لخت بدون لباس زیر

همیشه میگم‌نمیترسه یهو یه دزد بره تو خونش؟ همه میدونن زن تنهاست با یه دختر کوچیک

خونشم ویلاییه دوربین چیزیم ندارن که بگم امنیت داره خونش پشتشم یه باغ بزرگه قشنگ میتونن بپرن تو خونه از حیاط پشت

💍♥️

با همون لباسایه گشاد راحتی خونگی فقط سوتین رو در میارم

😂🤝

ایران من، برای تو از جان نوشته ام❤از قصه های تلخِ خیابان نوشته ام❤از بغض مادری ‌که جهانش خلاصه شد❤در دستِ سردِ کودکِ بی جان نوشته ام❤از دختری که داغ عروسک ندید و رفت❤از روح  بی قرار دبستان نوشته ام❤ایران من، صدای دلت را شنیده ام❤در غصه ها نوید بهاران نوشته ام❤آرش کمان به دست نگهبان قله هاست❤از کاوه و سیاوش و دستان نوشته ام❤ای سرزمین سبز تو پیروز صحنه ای❤با خون سرخ رنگِ شهیدان نوشته ام❤نور ظهور در دل ما خانه کرده است❤از انتظار کلبه ی احزان نوشته ام❤ایران من، تمام غزل ها فدای تو❤خود را فدای میهنم ایران نوشته ام❤

بیشتر ببینید

وای من اینارو تو بیداریم نمیتونم بپوشم

چه بمونه خواب 😂

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید
زندگی پس از زندگی میبینی اما لخت میخوابی!البته عجیب هم نیست..بیخیال

چ ربطی ب زندگی پس از زندگی داره😐😐😐😐😐😐وا براخوابیدنمونم باید جواب بدیم ب شما عجباااا

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
چه ربطی به قر وفر داره اخه چه حرفا میزنیداااا

خو به چی ربط داره ملیکا جان😁 کسایی که قبل خواب حال دارن لباس عوض کنن لابد روتین پوستی و ادکلن و... ناز دارن دیگه😂 من به زووور خودمو راضی کنم یه آبرسان و مرطوب کننده بزنم

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بیشتر ببینید