2777
2789

میخوام ببینم تنهام یا تنها نیستم💖💞

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات مشکلی داره خرج نمیده؟

چندماه قبل یکیو دوست داشتم اومد خواستگاری بابام لباس مشکی تن زد ریش گذاشت گفت مراسم ختم دخترم 

اینسریم ادم خوبی خدا گذاشته زندگیم میخوان بیان میگه میخوام لال و کر شم چیزی نگم 

هزاریم تا بحال نداده بهم 

برام دعا کنید گند نزنه مراسمم برم سر خونه زندگیم

خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

وای خدا مشکل ذهنی چیزی داره ؟

اره عزیزم من و مامانم خیلی اذیت میکنه من یکسال و سه ماه قهرم باهاش حرف نمیزنم

وابسته ات هست؟چشه دقیقا؟حتما دعات میکنم خوشبخت بشی

اذیت میکنه

چندماه قبل یکیو دوست داشتم اومد خواستگاری بابام لباس مشکی تن زد ریش گذاشت گفت مراسم ختم دخترم اینسری ...

این اداهارو  باور نکن 

مثل همسایه ی ما نشی بیچاره  نزدیک ۵۰سالشه هنوز ازدواج نکرده 

اونم به خاطر اداهای باباش هرکی میومد ردش میکرد 

ولی خواهراش ازدواج کردن 

پدرم مُرد 

حالا اون مونده و مادر پیرش

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید
این اداهارو باور نکن مثل همسایه ی ما نشی بیچاره نزدیک ۵۰سالشه هنوز ازدواج نکرده اونم به خاطر اداها ...

نه باورش ندارم 

یکسال و نیم باهاش حرف نمیزنم 

دعا کن نیش نزنه خواستگارمه

نه باورش ندارم یکسال و نیم باهاش حرف نمیزنم دعا کن نیش نزنه خواستگارمه

ان شاءالله به خوبی میگذره عزیزم ❤

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
بیشتر ببینید