2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94349 بازدید | 689 پست
چند سال دیگه هم بچه اسی همینکارو با اسی میکنه سر بچش. البته اگر بچه اسی پسر باشه ، چون دخترا با ماد ...

اگر من نوه مو زدم حقمه بچم چنین رفتاری باهام بکنه 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چجوری دلش اومد بزنه تو دهن بچه ده ماههحق داری از کوره در بریشاید من بودم خودش رو میزدمخیلی خوب تونست ...

وا...مادربزرگه کار بدی کرده ولی زدن یه زن تو اون سن و سال خیلی بد نیست به نظرتون ،من بودم فقط قهر می کردم..قدیم چقدر حرمت میذاشتن به بزرگترها ...مادر خودتون هم بود این کارو می کردید...زنداداشتون با مادرتون این رفتار و بکنه خوشتون میاد 

به نظر من بهترین رفتار و کردی.  خودتو خالی کردی و با این کار دردی رو که اون به شما و بچت وارد کرده،  شما هم سعی کردی جبران کنی و یه دردی بهش وارد کنی( از دست دادن روسری نو و کثیف شدن فرش خونه که همه مادرا روش حساسن)  

اگر مادرشوهرشو می زد بی حرمتی بود ولی با این کار صدمه به مالش زدی حقشه

منم دوست دارم اینجوری باشم ولی متاسفانه خیلی تو خودم می ریزم و کلا جواب دندون شکن نمیدم که دلم خنک شه.  خیلی مراعات می کنم که بی حرمتی نشه ولی ایشون اذیتم می کنن و خیلی وقتا احترام منو حفظ نمیکنه

اگر من نوه مو زدم حقمه بچم چنین رفتاری باهام بکنه

کار مادر شوهرت اشتباه بود 

حداقل شما کاری که کردی رو گردن میگرفتی 

دروغ چرا گفتی؟؟

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
یکی از یکی بچه ترید!رفتار هر دو زشته ، برای شما زشت تر

فقط لایک های این ریپلای روببینید

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

بیشتر ببینید
وا...مادربزرگه کار بدی کرده ولی زدن یه زن تو اون سن و سال خیلی بد نیست به نظرتون ،من بودم فقط قهر می ...

کسی که میگه باید میزدی تو دهنش چه فرقی با اون مادربزرگه داره؟فقط موضع متفاوت هست و حرفا شعارگونه

عزیز شاید اون لحظه حوصله نداشته شما هم کارت خیلی بچگونه بود دقیقا شدی عین مادرشوهرت نباید اونکارو می ...

من یه مرضی دارم میدونی رو بچم حساسم حساس دست خودم نیست هر کسی جز مادرشوهرم بود دندوناشو تو دهنش خورد میکردم خیلی خیلی ری اکشن بدتری نشون میدادم انقدر خودم تو بچگی مورد ظلم قرار گرفتم و مادرم از من دفاعی نکرده نمیخوام بچم مثل من با احساس بیپناهی  بزرگ بشه 

بچه خواهر شوهرم پسر منو چند بار زد بار ۴ دیگه صبرم تموم شد گفتن نزن براچی میزنیش مادر شوهرم ناراحت شد بچه خواهر شوهرمو بغل گرفت منم حس مزاحم بودن بهم دست داد ک پاشم برم خونم .خوبکردی ی تو دهنی هم باید بهش میزدی

خب انقد به درست بودن کارت ایمان داری جلو شوهرت گردن میگرفتی که اره از بچم دفاع کردم چون حقش بوده

خواستم مادرشو بیشتر حرص بدم راستش 

عزیزم شما احتمالا خودت تا حالا روانشناس نرفتی. یکی از یکی بدترن و اینکه به نظر می رسه تو آکواریوم ای ...

حدستون کاملا اشتباهه ! روانشناس های ماهر و باتجربه رو انتخاب نکردید پس

خوشبختانه محیط های اطرافم،خانواده،دوست و .. امن و سالم هستند 🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

اسی تاپیکت رو برای شوهرم تعریف کردم میگفت عروس خوب کاری کرده ...خیلی خوشم اومد از نظرش

جدی؟؟😅