2777
2789
عنوان

بچه ده ماهه من موهای مادرشوهرم و کشید اونم زد تو دهن بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 94352 بازدید | 689 پست

حالا همه نوشتن روانشناس برید،خدا وکیلی خودتون می‌رید سر مسائل خیلی بدترم نمیرید،پس برا وی اینجا اومده،اک ب ذهنت حرف حساب میرسه بگو،یکی در میون برید روانشناس.

بنظر من خوب گفتی،خوب کردی ،هیچکس سر بچه ش شوخی نداره،ادم ب این ناراحت میشه که اون بچه تازه ده ماهسه،چه تو دهنی اول بسم الله از این دنیا خورده،خاک تو سر مادرشونرت،بنده خدا خیلی عقده داشته ازت و منتظر بوده فقط و احسنت ب شوهرت👏🏼 الان اگ مادرشوهرش این تاپیک میذاشت که زدم تو دهن بچه ده ماهه،همه فحش کشش میکردن،ومیگفتن جای عروست بودیم جرت میدادیم

جانم؟ منو صدا زدی؟

🤣🤣🤣🙆

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا غلط کرده دست رو بچه بلند کرده😐

حالا که بلند کرده مادر بزرگشه 

من واقعا برام سواله مادر خود این خانم هم میزد تو صورت بچش بازم رفتارش همین بود 

به دلم افتاده روزای خوب در راهه

اون کارش زشت بود تو چرا مادر بزرگشه حالا زده تو صورتش تو چرا دیوونه بازی درآوردی هیچ میدونی اگه آه ب ...

گوه خورده زده 

آه چیه 

بچه به حمایت مادر نیاز داره 

اسی هم خوب کرده .. 

باید کتکش هم میزد 

حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ........                                                  

بعضیا یجور کامنت میزارنا😂

تشکر میکرد ازش که مرسی زدی تو دهن بچم؟

یا چون مادربزرگشی هر غلطی میخوای بکن؟

والا من بودم واکنش بدتری نشون میدادم

هیچ ربطی به روانشناس و روانپزشکم نداره

برای بیخیالی خودتون یه فکری بکنین😐😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید
اشکال نداره عزیزم شما مادری روسریشو نباید قیچی میکردی به جاش ناراحت میشدی و بهش میگفتی حلالت نمیکنم ...

اگه همه چی به نام خود مادرش باشه هیچ شکایتی نمیتونن بکنن،همه چیو می‌کنه به نام کسایی که میخواد یا صلح نامه می‌نویسه کسی هم کاری ازش بر نمیاد