منم کنترلمو از دست دادم روسری مادرشوهرم و تازه خریده بود با قیچی تیکه تیکه کردم گفتم نمیتونم بزنم تو دهنت این به تلافی تو دهنی بچم چایی هم ریختم رو فرش اونم پاشد فحش و داد هوار زنگ زد به شوهرم من اومدم خونه انقدر گریه کردم اصلا کاری که کردم و گردن نگرفتم خدا رو شکرررر شوهرمم باور کرد به مادرش گفت کار زن من نیست اونم انقدر داد زد شوهرم عصبی شد گفت خوب کرده اگرم کرده تو چرا تو دهن بچه زدی این حالیش نیست موهای ما رو هم میکشه دندون میگیره با این سن هنوز عقلت کامل نیست زدی تو دهن بچه من حالا مادرشوهرم پیغام فرستاده نریم خونه اش و ارثش میخواد شوهرمم محروم کنه بچه ها انقدر محکم زد تو دهن بچم بخدا کم مونده بود غش کنه بچم 😭😭😭
تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی
حالا همه نوشتن روانشناس برید،خدا وکیلی خودتون میرید سر مسائل خیلی بدترم نمیرید،پس برا وی اینجا اومده،اک ب ذهنت حرف حساب میرسه بگو،یکی در میون برید روانشناس.
بنظر من خوب گفتی،خوب کردی ،هیچکس سر بچه ش شوخی نداره،ادم ب این ناراحت میشه که اون بچه تازه ده ماهسه،چه تو دهنی اول بسم الله از این دنیا خورده،خاک تو سر مادرشونرت،بنده خدا خیلی عقده داشته ازت و منتظر بوده فقط و احسنت ب شوهرت👏🏼 الان اگ مادرشوهرش این تاپیک میذاشت که زدم تو دهن بچه ده ماهه،همه فحش کشش میکردن،ومیگفتن جای عروست بودیم جرت میدادیم
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)