2777
2789

منم کنترلمو از دست دادم روسری مادرشوهرم و تازه خریده بود با قیچی تیکه تیکه کردم گفتم نمیتونم بزنم تو دهنت این به تلافی تو دهنی بچم چایی هم ریختم رو فرش اونم پاشد فحش و داد هوار زنگ زد به شوهرم من اومدم خونه انقدر گریه کردم اصلا کاری که کردم و گردن نگرفتم خدا رو شکرررر شوهرمم باور کرد به مادرش گفت کار زن من نیست اونم انقدر داد زد شوهرم عصبی شد گفت خوب کرده اگرم کرده تو چرا تو دهن بچه زدی این حالیش نیست موهای ما رو هم میکشه دندون میگیره با این سن هنوز عقلت کامل نیست زدی تو دهن بچه من حالا مادرشوهرم پیغام فرستاده نریم خونه اش و ارثش میخواد شوهرمم محروم کنه بچه ها انقدر محکم زد تو دهن بچم بخدا کم مونده بود غش کنه بچم 😭😭😭

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری دلش اومد بزنه تو دهن بچه ده ماهه

حق داری از کوره در بری

شاید من بودم خودش رو میزدم

خیلی خوب تونستی کنترل کنی خودتو

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

شما ،مادر همسرتون،همسرتون به روانشناس نیاز دارید!

اگر توی شرایط دیگه هم همین واکنش ها رو دارید ، کودکتون هم قطعا دچار مشکلاتی میشن ، این محیط ناسالم و نا امن هست !

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱