2777
2789
عنوان

کیک تولد خونگی کیلویی چنده الان

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همیشه شیرینی های عیدم رو درست میکنم وقتی حساب میکنم ارزونتر از بیرون در نمیاد ولی از مواد بهتر استفاده میکنم . کیک خونگی هم همینه از مواد با کیفیت تر استفاده میشه و طبیعیه قیمت بالاتر بشه . اگر بهش بگی گرون میگی ممکنه دلخوری بینتون پیش بیاد از جای دیگه هم قیمت بگیر برای اطمینان خودت . اگر واقعا گرونتر داره میگه دیگه بهش سفارش نده 

برای ۱۲نفر ادم گفت ۳کیلو و نیم کمه ۴کیلو درس میکنم

چه خبری کیلو گرم 500🤕🤕

من برای خواهرم20 روز قبل درست کردم

با تزئینات فوندانت 

و فیلینگ.... موز گ گردو و شکلات

کیلویی 260 براش حساب کردم

اصلش کیلویی 300 بود

شما هم کیک پزی؟من تازه کارم عزیزم نمیدونم چطور مشتری جذب کنماصلا حس میکنم روم نمیشه!!

من این شهر غریبم مشتریهام کمه،همینا هم از همکلاسی های بچه هام و همسایه هان

جذب مشتری مکافاته

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
بیشتر ببینید

خواهرتون احتمالا حرفه ای نیست چون هیچ کس برای این تعداد این مقدار در نظر نمیگیره. 

من خودم قنادم. اصولش اینه برای هر نفر 150 گرم نهایتا 200 گرم خامه. شما براي 12 نفر نهااایتا 2 کیلو و نیم خامه میخوای. 

قیمت هم بهتون نجومی گفتن. الان ما با همین قیمت مواد این روزا نهایتا کیلویی 350 میزنیم با بهترین کیفیت. 

دیگه توش طلا نیست که بخواد این قیمت بشه. اونم برای خواهر