2777
2789
عنوان

پنج روزه شوهرم بهم زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خونوادت پشتت هستن صب کن بیاد دنبالت چقدر بیشعوره منم شوهرم شهر دیگه کار میکنه هفته یکبار زنگ میزنه از روزی که بچم  دنیا اومده باهام خیلی کم حرف میزنه هرچیم میگم مشاوره نمیاد میتونه اون شهری که کار میکنه خونه بگیره نمیگیره بچم به شدت بابایی هست باورت نمیشه بچم صبح بیدار میشه دنبال باباشه نیم ساعت به تموم گریه میکنه هرکاری بگی میکنم تا آروم بشه مشاوره بردمش میگه بزار گریه کنه شبم یکساعت گریه میکنه تا بخوابه نمیدونم چه مرگش شده بعد زایمانم اینکارا میکنه برادرم تومور بدخیم داره از همه طرف فشار روم هست

اگر خونوادت پشتت هستن صب کن بیاد دنبالت چقدر بیشعوره منم شوهرم شهر دیگه کار میکنه هفته یکبار زنگ میز ...

مواظب شوهرت باش حس میکنم جایی سرش گرمه چرا تو رو نمیبره شهری که کار می‌کنه ؟چرا سرد شده؟به نظرم دنبال یه دلیل باش

مواظب شوهرت باش حس میکنم جایی سرش گرمه چرا تو رو نمیبره شهری که کار می‌کنه ؟چرا سرد شده؟به نظرم دنبا ...

از روزی که بچم دنیا اومد از این رو به اون رو شد کارایی کرده که مرده و زنده بودنش برام فرقی نداره

مواظب شوهرت باش حس میکنم جایی سرش گرمه چرا تو رو نمیبره شهری که کار می‌کنه ؟چرا سرد شده؟به نظرم دنبا ...

خیلی مشهوره رفتم راهکارهایی که گفتن انجام دادم ولی خمش یه طرفه بود بیشتر خورد شدم وشکستم

باشه نباشه به زور نمیتونم نگهش دارم غرورم له کردم جوونیم گذشتم

اگه شرایط طلاق نداری اصلا دنبال مدرک و اینا نباش یه مدام اصلأ سمتش نرو این دفعه هم زنگ زد جوابشو نده ببین واکنشش چیه کلا سرسنگین باش مثل خودش بزار حسی که داری رو بفهمه چندتا بچه داری

اگه شرایط طلاق نداری اصلا دنبال مدرک و اینا نباش یه مدام اصلأ سمتش نرو این دفعه هم زنگ زد جوابشو نده ...

من اصلا زنگش نمیزنم اوایل خیلی پیگیر بودم خونه بگیره پیش هم باشیم دیرم من وبچم براش مهم نیستیم ولش کردم شرایط طلاق ندارم الانم طلاق عاطفی گرفتیم سقفی بالاسرمه و خرجی میده بقیش واگذارش کردم به خدا

من اصلا زنگش نمیزنم اوایل خیلی پیگیر بودم خونه بگیره پیش هم باشیم دیرم من وبچم براش مهم نیستیم ولش ک ...

چه بد این چه زندگیه ایشالله به حق این روز عزیز خدا زندگیتو درست کنه و زندگی عاشقانه ای داشته باشی عزیزم