2777
2789
عنوان

به پدرم بگم دامادش چه کرده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو زندگی همتون بهم میخوره برو با شوهر خواهرت حرف بزن دیگه اینکارو نکنه

اون اگه عقل داشت همچین کاری نمیکرد ، پس بهتره با پدرش مطرح کنه فردا همه کاسه کوزه ها سر این خانم نشکنه

میترسم باز از این گوه هابخوره بخدا اگرشوهرم بفهمه دیگه نمیزاره باخواهرم حتی حرف بزنم

به خودش 

میخواستم پیامت رو نشون پدرم بدم،ولی به خاطر خواهرم این کارو نکردم

اگه یکبار دیگه تکرار بشه،قطعا طور دیگه ای برخورد میکنم 

نگو زندگی ابجیت هراب نکن با اونا قطع ارتباط بکن  وغیر مستقیم ب ابجیت بفهمون حوایچسش ب شوهرش باشه مثلا پیاما نگ دار بکو اشتباهی بر دوست دخترش میخاسته بفرسته یا قرار بزار باهاش بعذ. ی دختر دیگ رو بفرست ت و ابجیتم باهم برین مچشون بگیرین پا خدت وشط نیار 

میترسم باز از این گوه هابخوره بخدا اگرشوهرم بفهمه دیگه نمیزاره باخواهرم حتی حرف بزنم

فکر میکنی به کسی بگی چی میشه نه خواهر میمونه نه شوهرنه شوهر خواهر همه به جون هم میوفتن به حرف کسی گوش نده خودت حلش کن

بهش بگو به شوهرم میگم خشتک پاره کنه تا دلتنگیت برطرف بشه به خواهرت بگو پارش کنه ضمنا چه دلیلی داره د ...

بابا من اصلا سیو ندارمش شماره قبلیشم مسدود کردم این خط جدیدش بود از واتساپش فهمیدم خوده خرشه 

بشم گفتم یه مو ازشوهرم جای صدتا مثل تو نمیدم عو