2777
2789

از زندگی از همه چی دیگه نمیکشم میخام برم کنسرت یه خانواده بابام میگه تو هوس بازی خرابا میرن کنسرن خیر مرگت بری خاک توسرت میخام برم بیرون نمیزارن گوشیمو همش چک میکنن خستم به خدا خیلی دلم گرفته من پارسال کنکور دادم قبول شدم پرستاری آزاد نزاشتن برم من افسروگی‌ گرفتم نتونستم پشت کنکور بمونم رفتم دانشگاه آزاد شهر خودمون رشته ایمنی الان هی بهم سرکوفت میزنن خاک توسرت فلانی این طور شد تو نشدی تو خنگی بی عرضه هستی شاهنامه آخر کار میبین تو خرابی هرزه ای . هیچکی ندارم هر پسری میاد سمتم میخواد ازم سواستفاده کنه 💔🥲

امروز | 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مخصوص اومدم بهت راهکار بدم منم خیلی حس تنها بودن بهم دست میداد تو اذان صبح یا مغرب زودتر وضو بگیر قبل اذان که صدای اذان رو زیر ماه گوش بدی برو وبا گریه بی پناهی ودل شکسته نماز بخون وبعد نماز آهنگ میشه نگام کنی محمد علیزاده که انگار حرف دل با خدا میزنه را گوش کن خیلی حس آرامش میگیری در ضمن دوست مخالف به درد نمیخوره از خدا بخواه یه همسر نجیب نصیبت کنه من این راه رو رفتم بهم داد مطمئنم براتون هم آرامش میده نمی‌دونم خواستم فقط روشمو به تو بگم امتحان کن ضرر نمیکنی

الان با ناله گلایه هیچی عوض نمیشه

تو که رفتی آزاد کاش پرستاری می‌رفتی

حالا در کنار دانشگاه یک مهارت یاد بگیر برا هزینه های زندگیت  مثل ادیت تولید محتوا هوش مصنوعی  با اینا از خونه هم میتونی کسب درآمد داشته باشی حتی دلاری  

کم کم مستقل میشی 

ولی برا این کارا باید اول منفیات غر. ناله گلایه. کردن بزاری کنار

و  خودت اذیت نکنی والا بدتر بدتر میشه شرایطت

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم