2777
2789

خدایا کاری کن تنان بچه های اسی و فامیلشون پس سالم وصالح ر باشه الهی آمین 

تو فامیل ما دختر حیفه ما با این فرهنگ احمقانه لیاقت دختر دار شدن رو نداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم الهی خدا به منم پسر بده 🥲

تو هم لیاقت دختردار شدن رو نداری؟؟؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
چرا چطورن مگه؟

چون لیاقت ندارن 

فک کن میخوام برم شهرستانمون 

هرکی ی چرنی میگه  ک تنها نرو 

حاله خوبه تو اتوبوس مسافر بری میرم‌مادر ۲تا بچه شدم  

دختر مثل خودم محدود وعقده ای میشه 

چون لیاقت ندارن فک کن میخوام برم شهرستانمون هرکی ی چرنی میگه ک تنها نرو حاله خوبه تو اتوبوس مسافر ب ...

اسی حامله ای؟بچت پسره؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حامله ام نمیدونم چیه

خدا حفظش کنه😍🧿

من دارم دوتا هم دارم ولی دوربریام لیاقت ندارن از همین الان میگن باید بچت پسر شه میترسم به دنیا بیاد ...

کاش نسل اینجور آدما منقرض بشه راحت بشیم از دستشون خاک بر سرهای آلت پرست. بچت دختر هم که باشه مشکلی نیس همین که مامان باباش دوستش دارن کافیه بقیه برن گورشونو گم کنن

کاش نسل اینجور آدما منقرض بشه راحت بشیم از دستشون خاک بر سرهای آلت پرست. بچت دختر هم که باشه مشکلی ن ...

آخه من چون دوتا دختر دارم دهنشون بازه چرا دروغ بگم خودمم دوست دارم ایندفعه پسر باشه ،البته دهن مردمم بسته میشه ،مشکل من اینجاست که شوهرمم مثل هموناست

کاش نسل اینجور آدما منقرض بشه راحت بشیم از دستشون خاک بر سرهای آلت پرست. بچت دختر هم که باشه مشکلی ن ...

و اینکه بنظرم مسئولیت سه تا دختر اونم تو این جامعه خیلی سخته. حالادیگه هر چی خدا داد