2777
2789
عنوان

شمابودین جوابتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 35 پست
عزیزم شما اون قلبو قبلا دادین به من دیگه قلبی برات نمونده که😁 از کدوم قلب صحبت میکنی؟

ب بچه میگه من یدونه عشق دارم اونم فقط تویی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂😂🤍اوسکل میخواد عشق و حیات تورو هی فعال بکنه شوهرت کرم داره کرممممم

😂😂🤍تو هم برو پیش بچتون بلند بلند بگو منننننن ی عشق دارم ی همدم دارم ی همه کس دارم که اونم تویی قربونت بشمممم

😂😂🤍اوسکل میخواد عشق و حیات تورو هی فعال بکنه شوهرت کرم داره کرممممم😂😂🤍تو هم برو پیش بچتون بلند ...

چ کییفی میکنه بچه😂

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
خدایی برام مهم نبود چی میگ.چون اون بچه از منه پس قلب بودن اون منم شامل میشد. بچه عریبه نیست ک حسادت ...

نه منم عاشق بچمم خدانکرده کم توجهی کنه میکشمش

ولی ازحرفش ناراحت میشم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
مثلا چکار میکنی درمقابل

به بچت خیلی محبت کن ولی جواب شوهرتو سرسنگین بده

مثلا بچت صدات زد بگو جان دلم

شوهرت صدات زد بگو چیه

بچتو بغل کن ولی شوهرتو بغل نکن

یا به بچت بخند ولی شوهرت که

ای حرصش میگیرههههه

کاربری مال ۲ نفره🦥
😂😂🤍اوسکل میخواد عشق و حیات تورو هی فعال بکنه شوهرت کرم داره کرممممم😂😂🤍تو هم برو پیش بچتون بلند ...

دقیقا میخوادحرصمو دربیاره

زرنگ کی بودین شما 😅👍🏻

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏