2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم مادرم مذهبی و چادریه

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

بیشتر ببینید

من مادرم مذهبیه یعنی نه از اون مذهبی ها نه ولی مادر و پدرم هر دو نماز میخونن روزه میگیرن یعنی دین و دین داریشون مثل عرب هاست اخه بین عرب ها کلا بزرگ شدن زندگی کردن یک عمری انشالله خدا هزار سالشون بکنه و پوشش مادرم هم سر سنگین مثل عرب هاست اما چادر نمیپوشن

ولی من خودم ، خواهرم ، پوششمون باز نمیگم بی بند و بار ولی باز آزادیم و مشکلی هم پدر مادرمون با این موضوع ندارن

گرچه الان چند سالی خواهرم ازدواج کرده منم عقدم ولی چه قبلا چه الان اصلا مشکلی ندارن

من مامان بابام شدیدا مذهبین

اولش سخت گیری بود ولی وقتی عاقل تر شدم کلا آزادم گذاشتن و با یه تیشرت و شلوار نهایتا تو جمعشون بودم

خواهرمم همینطور اون از من کوچیک تره

حجاب از لحاظ مو هم که کلا نداریم ولی مامانم چادریه

کاربری مال ۲ نفره🦥

مقنعه یا روسری سر میکنه خودش حواسش هست که موهاش نریزه بیره و بلوزو شلوار تو جمع خانوادگی.  بیرون  چادر ملی.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بیشتر ببینید

یه عمر بیحجاب بودم و خداروشکر مدتیه باحجاب شدم.توی خونه پیراهن های بلند و گشاد میپوشم جلوی نامحرم با روسری بزرگ و جوراب و ساق دست،بیرون هم با افتخار چادری ام بدون آرایش،فقط ضدآفتاب و بالم لب میزنم🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲