شاید یکی از دلایلی که امروزه کمتر کسی میره سراغ خواندن قرآن و کتب دینی، اینه که جاذبه بصری برای آموزه های قرآنی ایجاد نشده. برای همین تصمیم گرفتم یه قرآن مصوّر به سبک کتابهای کمیک استریپ طراحی کنم تا همه خصوصا بچه ها به جای اینکه ساعتها وقت صرف خوندن ترجمه و تفسیر هر آیه قرآن بکنن، با یه نگاه کوتاه به نقاشی های هر صفحه، براحتی کلی مطلب جدید یاد بگیرن و تو ذهنشون هم بمونه. ده سال طول کشید تا بالاخره موفق شدم اولین و تنها قرآن تماما نقاشی شده رو آماده کنم و خیلی برای این کار زحمت کشیدم. این کتاب نذر فرهنگی به نیت حضرت رقیه(س) هست و برای علاقمندان بصورت رایگان به اشتراک گذاشتم. هم تو اینستاگرام، هم تو تلگرام و هم تو ایتا روزی یک صفحه از این قرآن رو قرار میدم. هزینه ش هم فقط دعا برای فرج امام زمان(عج) هست. مرسی از حمایت هاتون. Noorabook124
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من سعی میکنم هفته ای یه بار برم مسجد البته برای برنامه های بسیج میرم مخصوصا جشنها رو حتما شرکت میکنم و موقع جشنها دوتا مسجد میرم تا موقع شادی ها و جشنها توی محیط مسجد باشن و این باعث بشه میلشون به مسجد زیاد شه.تا الان خداروشکر مشتاق هستن دخترم ۶ سال و نیم پسرم ۴ سال و ۲ ماهشه
بنظرم بچه رو از سن کم باید با مسجد و این مجالس و محافل آشنا کرد و عادت داد، متاسفانه بعضی افراد بزرگتر و سن بالای كمحوصله تو جمع، بخاطر سر و صدا و شیطنت و میل ذاتی بچه به بازی، با پرخاش و تندی، خاطرهی بدی تو ذهن بچه بجا میذارن
بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟