2777
2789

بچها یکی از آشناهامون امروز ازش پرسیدم کجا بودی

گفت رفتم اداره آگاهی واسه کارای گرفتن دیپلمم😐منم دیگه روم نشد ادامه بدم 

دوساله فارغ التحصیل شدههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید منظورش دفترچه خدمت بوده آخه دیپلم چه نیاز به اداره آگاهی

البته کسایی که میخوان برن داخل سپاه و نظام و اینها واسه دیپلمشون اره باید برن آگاهی و اینها درست میگه احتمالا میخواد بره واسه ثبت‌نام دانشکده نظامی و بره سر یک شغل نظامی احتمالا

شاید منظورش دفترچه خدمت بوده آخه دیپلم چه نیاز به اداره آگاهیالبته کسایی که میخوان برن داخل سپاه و ن ...

نمیدونم عزیزم یکمی مشکوکه

قبلا چندباری ازش پرسیدم چرا دیپلمتو بهت نمیدن 

گفت باهام لج کردن

احساس میکنم یه کاری کرده که خلاف بوده

هیچ شغلیم با این وظیفه نمیخواد بره

اگه پسره شاید برای خدمت لازمه

گلم خیر همسرم واسه خدمتش یادم نمیاد ولی تا جایی که یادمه نیاز نبود بره اداره آگاهی ، یادمه می‌رفت سازمان بسیج و کافینت و دفتر پیشخوان 

باید برن بسیج نمیدونم چیچی بگیرن البته اونایی که بسیجی دارن من همسرم از دوران دبیرستانش خود دبیرستانش ثبتنامش کرده بودن بسیج ولی یکبار هم نرفته بود داخل سازمان بسیج و اینها واسه همین بسیج فعال نداشت فقط ی مقدار خیلی ناچیز و کمی کسری خدمت دادنش فقط بخاطر ثبتنامش داخل بسیج دیگه کارت فعال نداشت آخه که بیشتر بدنش

نمیدونم عزیزم یکمی مشکوکهقبلا چندباری ازش پرسیدم چرا دیپلمتو بهت نمیدن گفت باهام لج کردناحساس میکنم ...

آهان اگه قصدش ثبت‌نام داخل دانشکده نظامی نیست اره احتمالا همین کار خلاف کرده رفته درستش بکنه بتونه بگیره دیپلمشو

نهه اصلا قصدش همچین شغلی نیست

شما از کجا میدونی؟

مگه باید بیاد به همه بگه قصدش چیه؟

بعد فکر کن به هر دلیلی رفته اونجا،بهتره تو کار بقیه تجسس نکنید...اگه چیزی بود،دوست داشت خودش راحت میگفت

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

شما از کجا میدونی؟مگه باید بیاد به همه بگه قصدش چیه؟بعد فکر کن به هر دلیلی رفته اونجا،بهتره تو کار ب ...

عزیزم من نخواستم اشاره کنم ولی نامزدمن ایشون😊بخاطر اینکه اذیت نشه زیاد سوال پیچش نکردم

عزیزم من نخواستم اشاره کنم ولی نامزدمن ایشون😊بخاطر اینکه اذیت نشه زیاد سوال پیچش نکردم

🥺🥺ای خدا چقدر ریلکس و آروم خدایااااا اصلا فکر نمی‌کردم نامزدته الان آنقدر ریلکس راجبش حرف بزنی کنجکاو شده باشی

😂😂بیچاره شوهر من از دستم چی می‌کشه ۶ ساله یعنی اگه این جریان واسه من اتفاق افتاده بود شوهرمو میکشتم آویزون میکردم به درخت

🥺🥺فداتبشم آنقدر آروم و ریلکسی واقعا باید از کسایی مثل شما این فرهنگ رو داخل رابطه دونفره یاد گرفت

اگه فکر میکنی کار خلافی کرده میتونی بری تحقیق کنی...یا پدرت بگه گواهی عدم سو پیشینه بیاره

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

🥺🥺ای خدا چقدر ریلکس و آروم خدایااااا اصلا فکر نمی‌کردم نامزدته الان آنقدر ریلکس راجبش حرف بزنی کنج ...

🤣🤣🤣🤣

دورت بگردم آخههه🥲😂

نه عزیزم منم مثله توام ولی عصبانیتمو نمیتونم تو سایت عمومی خالی کنم🤣🥲میرم دهن خودشو سرویس میکنم🤣

تنها نیستیی همه خانما همینن😂