2777
2789
عنوان

صرفا هدف فقط زاد و ولد نباشه

212 بازدید | 18 پست

لطفا رو تربیت فرزندانتون دقت کنید 

بهشون ادب و شعور و متانت و آرامش و دوست داشتن وکنجکاوی نکردن و سرشون به کار خودشون بودن رو گوشزد کنین 

چطور میشه که یه دختر پایه هشتم به حدی از گستاخی و نادانی میرسه که موهای یه دختر رو از ته میکنه 

برام سوال چرا زمانیکه این بچه در این حد دچار مشکل اعصاب و روان خانواده اجازه ورود به اجتماع رو به این گستاخ داده 

خانواده نا محترم امیدوارم این متن رو بخونی سعی کن یه فکری به حال بچت بکنی کسی که در این حد دچار مشکل باشه آدم خطرناکی برای جامعه هست این آدم توانایی قتل رو هم خواهد داشت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا قتل چیه بستید ب بچه . من ی دوستی داشتم اول راهنمایی از رو حرص گوشمو گاز گرفت . الان بدون هم ن ...

نگفتم قاتل گفتم اگر جلوش گرفته نشه بعدا بر اور خشونت قال هم رخ میده 

من خودم خواهر برادرام و میبینم بچه هاشونو رها کردن هر طور دلشون میخواد رفتار میکنن تعجب میکنم 

چند دفعه هم بهشون گفتم بد جوابمو دادن 

واقعا بچه هاشون از دو ساله تا هجده ساله بی‌تربیت و غیر قابل تحملن حتی با والدینشون گستاخانه رفتار میکنن

من خودم خواهر برادرام و میبینم بچه هاشونو رها کردن هر طور دلشون میخواد رفتار میکنن تعجب میکنم چند دف ...

متاسفانه چوب نااگاهی شون رو خواهند خورد در وحله اول هم خودشون آسیب میبینن متاسفم واقعا