2777
2789

سلام عزیزانم شلوار جین دمپاگشاد نمیخوام

منظورم بوت کات هایی که از بالا تا زانو جذب و از زانو ب پایین خیلی خیلی خیلی گشااااده چیه اسم‌شون؟؟

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

باورت میشه یادم رفته 😄

تروخدا اگر اسمش یادت اومد بگووووو😂😍😍😍

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا اگر اسمش یادت اومد بگووووو😂😍😍😍

تو نت سرچ کن انواع شلوار ببین میاره 

منم چند وقت قبل تو اینستا دیدم 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تو نت سرچ کن انواع شلوار ببین میاره منم چند وقت قبل تو اینستا دیدم

بوت کات هست اما اینی ک من میگم قشنگتراز بوت کاته

شلوار بوت کات

عزیزم این ک عکسش گذاشتم قشنگتراز بوت کاته گشادی پایینش هم بیشتراز بوت کاته

ن شافل ها کلا گشادن

نه چند مدل دیدم بالا یکم گشادیش کمتره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

ببین شافل نمیگی ؟

ن عزیزم عکسشو بالاتر گذاشتم دیدیش؟

همون بوتکاته فقط گشاد تره ، شلوار بگ هم سایز های مختلفی از گشادی داره ولی همش بگ محسوب میشه

مرررسی اما این عکسه قشنگتراز بوت کاته گشادیش بیشتره