2777
2789

بعد تصمیم گرفتم حضرت زهرا (س) رو ببینم

من کلا وقتایی که تو خاب مبفهمم خابم میرم یه جاهایی و پیش کسایی و خواب واقعی میبینم و ی جوریه که قشنگ میفهمم واقعیه فرق داره با خابای دیگم.

خلاصه یهو پرواز کردم و با سرعت نور رفتم بالا انقدر دور که کره زمین در یک ثانیه سد اندازه توپ فوتبال بعدم یک نقطه خلاصه رفتم ی جایی سرم سنگین شد رو سرم چادر سفید اومد حالت سجده بودم بی اختیار بعد گفتم نه خدا من میخام حضرت زهرا (س) رو ببینم که بعد شک نکنم واقعی بوده خابم یا نه. سرم خودش بلند شد دیدم تو خونه بچگیامونیم مامانم تو رختخاب بود (تو واقعیت سرطان داره) بعد گفتم چرا چرا هی خاب مامانم تو این خونه رو میبینم؟

خلاصه رفتم پیشش بقیش رو نمیگم ولی زود بیدار شدم و حضرت رو ندیدم! یعنی چی میخاسته بم بگه حضرت؟

راستی قبل اینکه تو خاب بفهمم خابم دیدم تو آینه دندونام خیلیییی کثیفه با دست کثیفیارو برمیداشتم تبدیل به گوشت مرغ خام میشد بعد دندونام تمیز شد و از این چیز عجیب فهمیدم خابم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

موهای تنم سیخ شد بالاخره یکی پیدا شد مث من بتونه تو خواب بااختیار برا جایی😳 وااای

دختر خالمم میتونه. برا من رمزش اینه تو خاب بفهمم خابم وقتی چیز عجیبی ببینم میفهمم... تجربه هاتو بکو کجا ها رفتی و....؟ برای من خیلی جالبه وقتی اینجور میشم معمولا دو سه دقیقه وقت دارم و بعدش بیدار میشم اما اون چند دقیقه خیلی جالبه برام هم اختیار دارم هم ندارم! بعد چشممو باز میکنم(شایدم فکر میکنم باز کردم) اما همچنان خواب میبینم گاهی باز میکنم اتاقمو میبینم بعد میبندم ادامه خاب همیشه هم التماس میکنم که خدایا بیدار نشم ادامشو ببینم

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خالمم میتونه. برا من رمزش اینه تو خاب بفهمم خابم وقتی چیز عجیبی ببینم میفهمم... تجربه هاتو بکو ...

من چندتاشو نوشتم چون بعدش مطلق یادم میره

اسمشو گذاشتم سفر روح

اتفاقا برعکس شما التماس میکنم بیدارشم چون گیر میکنم یه وقتایی وسط اون سفر و اذیت میشم با سرگیجه‌ی زیاد و دونستن چیزایی که بهم ربطی نداره

امواتم بعضی وقتا ملاقات میکنم ولی اجازه ندارم دهن باز کنم و یسری چیزارو بپرسم واقعا وحشت میکنم بعضی وقتا

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

من چندتاشو نوشتم چون بعدش مطلق یادم میرهاسمشو گذاشتم سفر روحاتفاقا برعکس شما التماس میکنم بیدارشم چو ...

عزیزم از قبل برا خودت برنامه بریز اینبار میخای کجا و پیش کی بری.البته هرجا هم اجازه نداری بزی ولی حالا تلاشت رو بکن. منم قدیما تو خابم فهمیدم خابم هی تلاش میکردم بیدار بشم خیلی بد بود سعی کن ائمه رو صدا بزنی و قرآن بخونی

دختر خالمم میتونه. برا من رمزش اینه تو خاب بفهمم خابم وقتی چیز عجیبی ببینم میفهمم... تجربه هاتو بکو ...

من فقط یه بار اینجوری خواب دیدم 

مادر بزرگم عاشقش بدم فوت شده دیدم تو یه خونه جدیده منو دعوت کرده برام غذا میپزه انگار واقعی بود بعد میخواستم برگردم خونه بهش گفتم مادر نگرانم میشن شب شد گفت نه چیزی نمیشه نترس ، تلفن برداشتم زنگ بزنم به بابام بگم که چرا نرفتم خونه بهش گفتم مادر بیا خودت بهش بگو گفت من که نمیتونم حرف بزنم ، بعد با سرعت نور پرت شدم رو تختم دیدم این لحظه رو تکون خوردم چشام باز کردم چشام اشک اومده بود تو خواب گریه کردم

عزیزم از قبل برا خودت برنامه بریز اینبار میخای کجا و پیش کی بری.البته هرجا هم اجازه نداری بزی ولی حا ...

اخه من چندان مذهبی نیستم

ولی درمجموع عجیبه و نمیدونم اسم این پدیده چیه

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

اخه من چندان مذهبی نیستمولی درمجموع عجیبه و نمیدونم اسم این پدیده چیه

حالا ک این قدرت رو داری تصمیم بگیر یکی از ائمه رو ببینی هروقت فهمیدی که خابی. شاید مذهبی شدی خخخ

اخه من چندان مذهبی نیستمولی درمجموع عجیبه و نمیدونم اسم این پدیده چیه

اسمش برونفکنی یا پرواز روح

تو نت بزن سید امان الله میرزایی بنیانگذار متافیزیک اسلامیه ی اخونده کانال ایتاشو دارم الان کلاس اموزشی گذاشته به صورت علمی و بی خطر ولی من میترسم و ظرفیتشو ندارم و تو کانالش هستن کسایی مثل شما که بی اراده خودشون میتونن انجام بدن خواستید با ادمینش ارتباط بگیر برای کنترلش یا هرسوالی داری شاید کمکی کرد به قول خودتون اذیت نشید ولی بنظرم هیجان داره ن اذیت

من بخاطر بچم اصلا تمرکز و اعصاب ندارم وگرنه کنجکاوم ثبت نام کنم ببینم چیه چون درس خونده و طبق روایات حرف میزنه ازاینا نیست اخرش ادم و به بیراهه برسونه ی سرچ کنی کلیپی متنی ببینی متوجه میشی منظورم چیه