2777
2789

ی مشول هست ک میگ برا زندگی بریم میانه 

من کرجم

گف ک مادرم بهم وابستش تک پسره خونوادش بهش احتیاج دارن 

دانشجوی تهرانه. قصدش جدیه خاستگاری کردن 

من باید ی تصمیم بگیرم یا برم میانه یا تموم کنم 

توروخدا راهنمایی کنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دووم میاری این دوری رو.... 

این فاصله گرفتن برای پیشرفت و‌محیط بزرگتر باشه ارزش داره بعدا هم سر دلتنگیا میتونی خودتو راضی کنی ولی محیط کوچیک و اون همه تنهایی ارزششو نداره....

اقا خیلی راحت تر فاصله خانواده رو دووم میاره ولی اکثرا خانما نمیتونن چون بعد اردواج مادر و خواهر خوب خیلی سر دلگیریا و‌مشکلات همدمت میشن و غمتو کم میکنن.... 

یک مرکز مشاوره معتبر برودانشجو چیه

من دختر وابسته ایم ب خونوادم فکر نکنم بتونم دووم بیارم 

خونوادم هم تو کرج فامیل اینا ندارن غریبن 

بعد اینکه پسر گفته مامانم خیلی وابستمه این یجورایی دلمو میلرزونه

با یکی حرف زدم ک رشتش روانشناسی داتشجوعه سال آخر گف برو میانه ینی مستقیم نگفتا ولی تو حرفاش اینو میگ ...

اول وابستگی مادرش خیلی توی مخه هرجا بری هس باهاتون 

دوم راه دور سختهههههه خیلییییی

سوم خانوادش مث سایه هستن و شما زندگی مستقلی نداری و مث هوو با مادرشی

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

میانه منظورت همون شهرستان تبریز ؟میتونی دوری از خانوادت و تحمل کنی این خیلی سخته ها

اره برا تبریزه 

خیلی وابستم ب خونوادم چون ک از اولش فامیل اینا نداشتیم ف قز خودمون بودیم تو غربت بزرگ شدم بخاطر همین هم خونوادم ب من وابستن هم من بهشون 

ولی پسر خیلی خوبیه حیف حیف

دانشجو تهرانه خیلی اصرار کردم همین تهران بمونه نموند

یعنی دووم میاری این دوری رو.... این فاصله گرفتن برای پیشرفت و‌محیط بزرگتر باشه ارزش داره بعدا هم سر ...

نمیتونم واقها بخاطر همین دودلم میگم شاید عادت کنم چون پسره پسره خوبیه فکر نکنم بزاره سختی بکشم درکم میکنه 

از طرفیم من خاهر اینا ندارم تو جمع فامیل اینام بزرگ نشدم تو غربت بزرگ شدم فقط خونوادم داشتم

خیلی سخته ازشون جدا شم💔

اول وابستگی مادرش خیلی توی مخه هرجا بری هس باهاتون دوم راه دور سختهههههه خیلیییییسوم خانوادش مث سایه ...

اره اره دقیقا همین یکم منو ترسوند ولی دیدی آدم ی وقتا یچیزیو میدونه ها ینی عقل میدونه ولی قلب نمیخاد قبول کنه 

منم هی خودمو گول میزنم ک شاید مامانش خیلی زن خوبی باشه 

اره برا تبریزه خیلی وابستم ب خونوادم چون ک از اولش فامیل اینا نداشتیم ف قز خودمون بودیم تو غربت بزرگ ...

خیلیا دووم میارن 

من خودم تبریزی ام میانه واسه کسی که تو شهر بزرگ شده باشه مخصوصا تهران مناسب نیست 

ترکی خودت؟ 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست