2777
2789
عنوان

من بچه میخوام

499 بازدید | 33 پست

چی میشد الان یه بچه داشتم یه ذهن آروم یه فکر آزاد یه زندگی بدون وسواس این یعنی یه آدم خوشبخت......

خدایا چیشد که اینطوری شد چیشد که انقد به هم ریختم

خدایا منو برگردن لطفا سر جاش❤️ همون من قبلی رو همون دختر شادی که در من زندگی میکرد

من الان یه ساله اقدامم و باردار نمیشم وسواس فکری دارم

خدایا همه چیو سپردم به خودت درستش کن❤️❤️❤️

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه بابای بچه رو داری جای شکر داره خیلیا همونم ندارن

یه زمان باباشو میخواستم از خدا الانم خودشو میخوام

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

بیشتر ببینید
واقعا فک میکنی بچه داشتی غمیت نبود؟؟؟

هیچ چیز دیگه ای برام‌مهم نیس بچه میخوام

بیشتر ببینید

عزیزم نمیدونم اینو امتحان کردی یا ن

دقیقا یک روز بعد ازینکه پریودت تموم شد یک و روز در میون رابطه داشته باشید تا نزدیک پریود بعدی اینجوری خیلیا جواب گرفتن و اینکع همسرتون هروز شیر موز بخوره خیلیییی تاثیر داره

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
خوشی زده زیر دلت بابا

خوشی؟! هر روز با حجم زیادی از استرس و وسواس فکری دارم دست و پنجه نرم میکنم

خوشی یعنی یه استکان چایی رو بدون فکر و خیال بخوری نه با هزار فکر و خیال

بیشتر ببینید