2777
2789
عنوان

ببینید خواستگارم چی میگه😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1739 بازدید | 74 پست
نگو من منتظر شما نشستم بگو یادم رفته بود

بنظرت مفهوم حرفم این بود؟

ممکنه پیاممو خونده باشه دیگه ویرایش نمیکنم ولی منظورم این بود که گفتم اگر خودش بخواد پیام میده

همش پیامه ارتباطموندیروز یه ویس داد من سه تا پیام طولانی فرستادم بعدم از قبل قرار گذاشتیم جمعه ها بر ...

منم همین طوری بودم..مثل شما..اونا صبور و دل گنده..ما دل کوچک

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش پیامه ارتباطموندیروز یه ویس داد من سه تا پیام طولانی فرستادم بعدم از قبل قرار گذاشتیم جمعه ها بر ...

عزیزم سعی کن زیاد رابطه پیام رو بیش از حد نکنی. عمده حرفا و ارتباط شما باید حضوری باشه هفته ای یک یا دوبار دیدار خوبه 

طوریش نیست، خیلی به خودت سخت نگیر عزیزم تو این چیزای کوچیک چون رابطه شبیه یه نهاله که داره رشد میکنه ...

من میدونم منو خیلی دوس داره و حواسش بهم هست🥲دیروزم داشت میگفت فلان کتابی که میخوای رو میتونم برات با کارت دانشجوییم بگیرم 🤭

ولی برام سخته با حس بدم مقابله کنم

الان میگم بلد نیست ولی خب من چیکار کنم که یاد بگیره؟خودمم نمیدونم چطور یادش بدم دردم بیشتر از اینه🤕🤔

من میدونم منو خیلی دوس داره و حواسش بهم هست🥲دیروزم داشت میگفت فلان کتابی که میخوای رو میتونم برات ب ...

پالا این موضوع کار خاصی نمیخواد همینکه شما همیشه شروع کننده پیام تو‌یه ساعت خاص نباشی این عادت از سرش میوفته. اصلا هم نذار حست بد بشه ها. من واقعا به شخصه متوجه شدم اون حسی که همیشه کند میزنه به رابطم حس بیخود خشمه نسبت به پارتنرم. چون یکی از توقعاتم اون ژور میخپاستم براورده نشد خشم میومد سراغم در حالیکه حتی اگر حق با تو باشه تو با نرمی و لطافت باید اون قضیه روپیش ببری نه حس خشم 

پالا این موضوع کار خاصی نمیخواد همینکه شما همیشه شروع کننده پیام تو‌یه ساعت خاص نباشی این عادت از سر ...

من میخوام با نرمی و لطافت حالیش کنم باید پیگیرتر باشه ولی بلد نیستم چطوری😁

اخه اصلا هیچی نشده که تو این قدر اذیت خودت می کنی...هیچی می خواهی بهش بگی من دوست دارم تو بیشتر از ا ...

نههه غیر مستقیم میخوام بدونه که نباید از من توقع داشته باشه میگم ینی دیگه اصلا شروع کننده نباشم؟

چطور؟

یه دلیلش اینه که شما تو مرحله شناختی و هر موضوعی بخپای در موردش به شناخت برسی فقط تو قرار حضوری میتونی، تو مجازی ادما فرصت فکر کردن دارن. پلی حضوری تو کلی اطلاعات از واکنشش و ری اکشنش کسب میکنی 

دلیل دیگه اش اینه که چت نقطه ضعف تو و قرار حضوری مخصوصا برای مرد بصری نقطه ضعف. اونه. تو توی چت وابسته میشی اما اون زیاد حسش تغییر نمیکنه. حس مردا با دیدنت از نزدیک تغییر میکنه و بیشتر میشه و