2777
2789
عنوان

ببینید خواستگارم چی میگه😐😐

1738 بازدید | 74 پست

سلام

کلا چند بار پیش اومد که من صبح یا شب بهش پیام دادم که حرف بزنیم ... ولی انگار عادت کرده 

از سر شب منتظرش بودم پیام نداد وقتی که دیگه ناامید شده بودم و دیده من پیام ندادم اینطوری پیام گذاشته برام😐

چطوری بهش بفهمونم این رسمش نیس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ دو تا جوونو جدا کرد😂حالا بنظرت چیکار کنم؟دیگه بهش پیام ندم ینی؟؟

نباید تند تند پیام بدی که فکر کنه عیب و ایرادی داری و میخوای آویزون اش بشی...

شأن خودت رو حفظ کن و هر ساعت پیام نده ‌تا دلتنگ ات بشه...

قراره چه مدت اینطوری آشنا بشید؟

تا حالا رسمی با خانواده اومدن خواستگاری؟

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

نباید تند تند پیام بدی که فکر کنه عیب و ایرادی داری و میخوای آویزون اش بشی...شأن خودت رو حفظ کن و هر ...

خیلی ناراحتم

خودش بیشتر پیام میده خب منم نمیخوام رابطه یک طرفه باشه گااااهی من شروع میکنم ولی حس میکنم اشتباه کردم🥲

قراره طولانی آشنا بشیم رسمی نکردیم ولی مادرا همو دیدن و صحبت کردیم که فعلا خودمون آشنا بشیم

اسی میدونم قابل تعمیم نیست اما ما هنوز که هنوزه نامزدم بیشتر از من پیگیره و زنگ‌میزنه. به نظرم اصلا قرار نیست برابر باشه این موضوع. حتی اوایل اگر فقط پسر شروع کننده پیام باشه بهترم هست، اگه یه موقع خیلی خبری ازش نشد یه بار شما پیام بده. ولی همینقدر که اون پیگیرته و تو گرم و مهربون باهاش صحبت میکنی یعنی به اشنایی باهاش علاقمندی نیازی نیست تو زمینه پیام دادن بخوای حتما به اندازه اون پیام بدی. من خودم بار ها پیش میومد اوایل آشنایی نامزدم میدید از صبح خبری ازم نبوده میگفت معلوم هست کجایید از صبح، حالا حرفش منطقی نبود نباید به خاطر این حرفا پیگیریتو بیشتر کنی. فقط کافیه موقع هایی که با همید خوب و راغب به رابطه به نظر بیای

اسی میدونم قابل تعمیم نیست اما ما هنوز که هنوزه نامزدم بیشتر از من پیگیره و زنگ‌میزنه. به نظرم اصلا ...

حالا تو نباید یهو سیستمت رو تغییر بدیا، اما کم کم یه جوری پیش ببر رابطه رو که اون بیشتر شروع کننده باشه 

اسی میدونم قابل تعمیم نیست اما ما هنوز که هنوزه نامزدم بیشتر از من پیگیره و زنگ‌میزنه. به نظرم اصلا ...

منم واقعا به برابری اعتقاد ندارم کلا تک و توک این کارو کردم ولی حس میکنم بازم بد عادت شد

الان حس کردم رفتارش دقیقا مث همون جمله ی نامزدته که می‌گفته کجایید از صبح

همچین مواقعی چه جوابی باید داد؟؟

حالا تو نباید یهو سیستمت رو تغییر بدیا، اما کم کم یه جوری پیش ببر رابطه رو که اون بیشتر شروع کننده ب ...

والا الانم اونه که بیشتر شروع کننده هست حس میکنم پسرا هم ناز دارن

منم واقعا به برابری اعتقاد ندارم کلا تک و توک این کارو کردم ولی حس میکنم بازم بد عادت شدالان حس کردم ...

باید خودتو بزنی به اون راه زیادم حرفو کش ندی. مثلا اگه واقعا شلوغ بودی، آره متاسفانه درگیر فلان کار بودم. 

یا اینکه، نه اتفاقا کار خاصی نداشتم، حالتون چطوره؟ 

و بعد کلا بحثو ببری یه سمت دیگه 

کلا رو اون قضیه زیاد مانور نده، نگران نباش، خودش کم کم متوجه میشه