2777
2789

همش نیاز دارم از طریق دهن نفس بکشم و نفس عمیق میخام بکشم ولی نمیتونم و به سختییی میکشم

خیلی اینجوری میشم ولی خود به خود خوب میشه 

دارم میمیرم از استرس ممکنه رگای قلبم گرفته باشه آخه سنی ندارم بیست سالمه😭

عکس زبانت رو برام بفرست ببینم چه مشکلی داری

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینطور بودم 

یه مدت استرس زیادیییییی رو تحمل میکردم 

و دست به سمت راست قفسه سینم بالا میزدم دردددد شدید داشتم 

و مثل شما نفس نمی‌تونستم بکشم درد میکرد 

همش از استرسه

استرس منو مریض کرد 

یکم که ناراحتی کنم دردام دوباره شروع میشه 

تو نوار قلب گرفتگی رگا مشخص میشه ؟

نه براگرفتگی بایداکووتست ورزش بدی مراحل مختلف داره

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

من هرشب قرص جوشان منیزیم مصرف می‌کردم 

( دکترا اول فکر میکردن مشکل معدمه و کلی قرص معده دادن بهم الکی الکی مصرف کردم و الانم معدم یکم اذیت می‌کنه ) 

اما تنها چیزی که خوبش می‌کنه اینه که استرس از خودت دور کنی 

دارو جوابگو نیست ۲ سال تموم شدیددد بخدا درگیرش بودم 

من هرشب قرص جوشان منیزیم مصرف می‌کردم ( دکترا اول فکر میکردن مشکل معدمه و کلی قرص معده دادن بهم الکی ...

ینی از استرسه؟

خدا کنه همین باشه ولی از قلب نباشه 

ینی از استرسه؟خدا کنه همین باشه ولی از قلب نباشه

بله از استرس 

نه حتی دکتر قلب رفتم 

گفت قلبت اصلاااا ایراد نداره و سالمه 

من آروم نفس کشیدنی هم قفسه سینم دقیقا سمت 

قلبم خیلی درد میکرد 

خدا نیاره اون روزا رو خیلی عذاب کشیدم 

من هرشب قرص جوشان منیزیم مصرف می‌کردم ( دکترا اول فکر میکردن مشکل معدمه و کلی قرص معده دادن بهم الکی ...

قرص جوشان منیزیم برای چی مصرف میکردی؟

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                

برای کم کردن استرس و اظطراب

موثر بود؟

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"